"Måneskin" solists pieķerts skūpstoties ar citu; viņa ilggadējā draudzene nāk klajā ar paziņojumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com/SPICEBLR, instagram/giorgiasoleri_

Itāļu rokgrupas "Måneskin" solists Damiano Dāvids pieķerts skūpstot kādu sievieti, kas nav viņa ilggadējā draudzene Džordžija Soleri;. Video strauji izplatās soctīklos, un nu abas puses komentējušas redzēto. 

Vērīgākie norāda, ka video redzamā sieviete ir "Måneskin" basģitāristes Vikas Diandželisas labākā draudzene, 22 gadus vecā modele Martina Talienti. 

Dāvids vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos nāca klajā ar paziņojumu, atklājot, ka ar Džordžiju ir izšķīries jau pirms pāris dienām un tādēļ šo nevar dēvēt par krāpšanu.

Dziedātājs gan uzsvēra, ka ne jau šādi viņi gribēja paziņot, ka vairs nav attiecībās, kā arī viņš ļoti cer, ka viņa uzvedība neietekmēs to, kā cilvēki raugās uz nu jau viņa bijušo draudzeni Džordžiju, kura ir populāra modele Itālijā.

Dāvids un Soleri bija attiecībās kopš 2017. gada.

Savukārt Soleri nāca klajā ar plašāku ierakstu: "Mūsu attiecības pēc abpusējās vienošanās nebija monogāmas. (..) Bet, lai pasargātu mūs šajā laikā, kad piedzīvojam lielas pārmaiņas un paziņojam, ka vairs neesam pāris, es īpaši lūdzu piesardzību. Tas tā nenotika, un tur ir problēma. Bet lai vai cik ļoti dusmīga, sāpināta un vīlusies es būtu, es nevaru neņemt vērā mūsu cilvēcisko dabu - ar centieniem un kļūdām."

Atgādinām, ka grupa "Måneskin" uzvarēja 2021. gada starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Šā gada maijā grupa uzstājās Mežaparka lielajā estrādē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu