Grupa ‘’EMBARK’’ iesilda vasaru ar singlu ‘’Tauriņa Efekts’’

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Brālēni Ēriks un Matīss no latviešu alternatīvās poproka grupas “EMBARK’’ izdod pirmo singlu ar nosaukumu "Tauriņa Efekts" no drīzumā gaidāmā otrā pilnmetrāžas albuma.

Mūziķi paši to piesaka kā jauna skanējuma sākumu: “Nesen sākām rakstīt jaunu materiālu, kas sevī ietver elektroniskāku skanējumu, ko jau kādu laiku gribējām uzsākt. To ietekmē gan mūzika, ko klausāmies, gan tas, ka sākotnējās idejas tiek radītas ar viena sintezatora un datora palīdzību. Mani nebeidz pārsteigt tas, cik daudz ar šīm divām lietām var izdarīt. Ja agrākās sintezatoru idejas tika pārvērstas ģitāru partijās, tad tagad tās paliek sintezatoros’’, stāsta singla mūzikas autors Matīss.

Brālēniem Matīsam un Ērikam jaunā skanējuma tapšanā palīdzēja dziesmas producents, mūziķis Jānis Aišpurs un par skaņas pēcapstrādi parūpējās Arnis Račinskis.

Dziesmas vārdu autors Ēriks novēl klausītājiem: “Caur šo dziesmu sajust vasaras smaržu, krāsas un saviļņojumu, kā arī izdejoties visās Latvijas ballītēs. Tā, lai tauriņi vēderā paceļas.”

Grupa "EMBARK" ir alternatīvā poproka grupa no Rīgas, kas atskaņo oriģinālmūziku latviešu valodā. Tās sastāvā ir divi brālēni - Ēriks Gorda un Matīss Priedols, kuri darbojas grupā jau no tās pastāvēšanas pirmsākumiem. Apvienība jau ir izdevusi vairākus singlus, kā arī pērnā gada pavasarī izlaida savu debijas albumu ar nosaukumu “Kā šis vispār bija jāsaprot?”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu