VIDEO Evelīna Pārkere dalās ar stāstu, kā turīgs vīrietis pārbaudījis, vai viņa nav bagātnieku medniece (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere un uzņēmēja Evelīna Pārkere dalījusies ar videostāstu, atklājot, kā kāds turīgs vīrietis, ar kuru viņa tikusies, nolēma pārbaudīt, vai viņa nav bagātnieku medniece.

Videoklipā, kuru publiskojusi "TikTok" Evelīna stāsta, ka ar šo cilvēku viņa iepazinusies pavisam vienkāršos apstākļos. Sākotnēji abiem bijušas draudzīgas attiecības, bet vēlāk draudzība pārtapusi simpātijās. Viņa lēmusi dalīties ar šo stāstu, jo tas joprojām riņķo pa viņas galvu.

"Viņš mani uzaicināja randiņā uz ļoti, ļoti dārgu restorānu. Tad, kad es taisījos, saņēmu ziņu no viņa: "Vai tev ir skaidra nauda? Es aizmirsu, bet mums būs jāatstāj dzeramnauda." Man parasti nav skaidras naudas, bet tajā dienā man bija, tāpēc atbildēju viņam: "Jā, man ir skaidra nauda, cik daudz tev vajag?" Pēc vakariņām viņš man uzrakstīja, lai aizsūtu viņam savu bankas konta numuru, lai varētu pārskaitīt man naudu," stāsta Evelīna.

Savā videoklipā viņa atklāj, ka neesot gribējusi sūtīt viņam savus bankas datus, jo neuzskatīja, ka viņam vajadzētu atmaksāt naudu. Viņi tomēr abi esot bijuši restorānā un labi izklaidējušies.

Evelīna stāsta, ka vīrietis esot uzstājīgi prasījis, lai viņa tomēr atsūta prasīto informāciju, bet viņa nepiekāpās, ar ko arī šī tēma tika izbeigta un otrreiz vairs netika cilāta.

Pēc dažām nedēļām viņi tikušies kādā ballītē, kur abi bijuši jautrā prātā, un sākuši runāties. Vīrietis tad atklāja Evelīnai, ka tas, ko viņš darīja, esot bijis tests, lai saprastu, vai viņa ar viņu tiekas tikai naudas dēļ.

Skaties video!

@malishkaparker So they are testing us now? 💀 #richguys #golddigger ♬ Funny Background

Jau vēstījām, ka Evelīna pavisam nesen nomainījusi uzvārdu un uz laiku pametusi dzimteni.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu