Gobzems publiski paļā savu bērnu māti un paziņo, ka audzina bērnus viens (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Aldis Gobzems/Facebook

Bijušais politiķis Aldis Gobzems publiski "mazgā ģimenes netīro veļu",  apvainojot savu bērnu māti Kristu krāpšanā, alkoholismā un atklāj, ka bērnus nu audzina viens.

Viņš raksta: "Šis būs manas dzīves visatklātākais, skarbākais un vienlaikus arī skaistākais ieraksts. Es to rakstu nevis kā Aldis Gobzems, bet kā tēvs. Tas būs par mīlestību."

"Tagad jau jūs ziniet, ka es šeit Spānijā viens audzinu savus mazgadīgos bērnus. Mēs dzīvojam trijatā es, Adriana un Aksels ar diviem labradoriem un kaķi."

Viņš raksta, ka viņam patīk audzināt bērnus un tas neesot grūti, jo tas esot viņa pienākums. Vienlaikus viņš min, ka "daudziem Latvijā skaužot tas viss".

"Es ar to tieku galā viens, bez auklēm, mājkalpotājām, bez bērnu mammas un bez vecvecākiem," raksta Gobzems.

Savā ierakstā viņš neglaimojoši izsakās par savu bērnu mammu, apgalvojot, ka viņai ir problēmas ar alkohola lietošanu. Viņš apgalvo, ka sievu vairākkārt lūdzis nomainīt arī uzvārdu.

Viņš arī tagad publiski uzrunā sievu: "Krista, esmu tev neskaitāmas reizes lūdzis, nomaini uzvārdu. Ne jau manis dēļ, es esmu pārdzīvojis tik daudzas nodevības un arī tavu pārdzīvošu tieši tāpat, bet gan tamdēļ, ka atteicies no bērniem un izvēlējies dzīvesveidu, kas neatbilst pareiziem morālajiem dzīves orientieriem un kaitē bērnu labākajām interesēm. Es esmu solījies vienmēr viņus aizstāvēt, un tagad man viņi ir jāaizstāv šādi.

Zaļais pūķis ir nelaime un precēti miljonāri mīļākie nav laime. To visu bērni nedrīkst redzēt!" raksta Gobzems.

"[..] bērni ne tikai fiziski, bet arī juridiski ir vienpersoniskā manā aizgādībā. Un Jūs, mani kritiķi, izsmējēji, apdirs*ji, skaudēji un tādā garā, varat teikt ko gribat, bet es esmu tēvs, no kura var ņemt piemēru," tā par sevi Gobzems.

Viņš piemin arī pārējos ģimenes locekļus, kurus neinteresējot viņa bērni.

Ar pilnu Gobzema ierakstu var iepazīties, lasot zemāk viņa "Facebook".

Jau vēstūts, ka Gobzems dienu pēc 14. Saeimas vēlēšanām pameta savu partiju "Katram un katrai", par to pavēstot sociālajā vietnē "Facebook".

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu