Dziesmu svētku nedēļā "Pasažieru vilciens" norīkos papildu vilcienus

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

AS "Pasažieru vilciens" Dziesmu svētku laikā norīkos vairākus papildu vilcienus uz koncertiem Mežaparka Lielajā estrādē, informē AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji. 

Uzņēmumā skaidro, ka tie paredzēti gan nokļūšanai uz koncertiem 6.jūlijā un 9.jūlijā, gan mājupceļam agros 7.jūlija un 10.jūlija rītos.

"Pasažieru vilciena" pārstāvji norāda, ka 6.jūlijā un 9.jūlijā vilcieni atbilstoši esošajam grafikam un papildus iekļautajiem reisiem no plkst.16.07 pēcpusdienā līdz koncertu sākumam maršrutā Rīga - Mangaļi kursēs vidēji ik pēc pusstundas.

Savukārt maršrutā Mangaļi - Rīga 7.jūlija naktī pēc Koru lielkoncerta, būs pieci papildu reisi ar 20 minūšu intervālu - no plkst.00.10 līdz plkst.01.30.

Tikmēr 10.jūlijā, naktī pēc 9.jūlija noslēguma koncerta būs pieci papildu reisi no plkst.1 līdz plkst.2.10. Pasažierus pēc noslēguma koncerta Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā sagaidīs speciāli norīkoti vilcieni līdz Siguldai (atiešanas laiks plkst.2.18), Jelgavai (atiešanas laiks plkst.2.32), Aizkrauklei (atiešanas laiks plkst.2.32) un Tukumam (atiešanas laiks plkst.2.37).

Savukārt plkst.2.18 Mangaļos piestās vilciens uz Skulti, kas no Rīgas Centrālās stacijas izbrauks plkst.2.

Vienlaikus uzņēmumā norāda, ka nākamie papildu reisi ir pielāgoti arī Sadziedāšanās nakts noslēgumam. 10.jūlija agrā rītā no plkst.4.30 paredzēti trīs reisi maršrutā Mangaļi - Rīga ar 20 minūšu intervālu starp tiem. To pienākšanas laiki Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā ir saskaņoti ar regulārā grafika vilcieniem virzienos uz reģioniem.

"Pasažieru vilciena" pārstāvji aicina pasažierus būt uzmanīgiem, gaidot vilcienu Rīgas virzienā, jo tas tiks padots pie tā saucamā salas perona jeb starp sliedēm.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu