Sabiedriskais transports Dziesmu svētku laikā: papildu reisi un pagarināti maršruti

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Arī trešdien, 5. jūlijā nodrošinās papildu sabiedrisko transportu uz Dziesmu un deju svētku koru un deju kolektīvu mēģinājumiem Mežaparkā un Daugavas stadionā, informē SIA "Rīgas satiksme".

Trešdien, 5.jūlijā notiks mēģinājumi Daugavas stadionā un Mežaparka lielajā estrādē. Tāpat vakarā Mežaparka Lielajā estrādē notiks koru lielkoncerta "Tīrums. Dziesmas ceļš" ģenerālmēģinājums ar skatītājiem.

Lai dalībnieki veiksmīgi varētu nokļūt mēģinājumu vietās, kā arī skatītāji varētu apmeklēt pasākumu, tiks norīkoti papildus reisi.

Savukārt 3.trolejbusa maršruts tiks pagarināts līdz Mežaparkam.

Sabiedriskais transports no pilsētas centra uz lielākajām pilsētas apkaimēm kursēs līdz plkst.2 naktī.

Papildus reisi tiks nodrošināti 5.trolejbusa maršrutā, 11. trolejbusa maršrutā, 22. trolejbusa maršrutā, 6. autobusa maršrutā

Savukārt 11.tramvaja maršrutā tramvajs kursēs ar intervālu 6 - 8 minūtes.

No Pļavniekiem un Purvciema tiks būtiski uzlabota 48. autobusa kustība. Sākot no 6.52 papildus esošajiem reisiem tiks norīkoti papildus reisi, kas kopā nodrošinās kustības intervālu 6 - 8 minūtes.

Pastiprināta sabiedriskā transporta kustība tiks nodrošināta tikai uz mēģinājuma sākumu, tāpēc svētku dalībnieki tiek aicināti pieturvietās ierasties savlaicīgi un nekavēt mēģinājuma sākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu