Rīgā notiks Katrīnas Gupalo dzimšanas dienas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Šopiektdien, 14. jūlijā, pulksten 21 kultūrtelpas “M/Darbnīca” terasē notiks Katrīnas Gupalo dzimšanas dienas koncerts. Dziedātāja kopā ar mūzikas producentiem - Edgaru Vilcānu un Armandu Varslavānu pametīs ierakstu studiju, lai kopā ar sitaminstrumentu meistaru Matīsu Uškānu kāptu uz skatuves un iepriecinātu klausītājus klātienē. Viņi spēlēs radiohitus “Dur prom”, “Resistance”, “Masas”, “Man ar tevi” un “Kamēr pret sauli kāpu”, kā arī pavisam jaunas kompozīcijas, piemēram, dziesmas par Džoniju Depu un pupiņu zupiņu.

“Agrāk dzimšanas dienas nesvinēju, bet, tiklīdz sapratu, ka šo notikumu var apvienot ar koncertu, viss mainījās.

Tā ir lieliska iespēja vienkopus satikt gan savus draugus un tuviniekus, gan mīļos klausītājus un nosvinēt šo vakaru pa īstam, reāli, ar jaunu, skaistu, jautru, romantisku un traku mūziku, ar īstām emocijām, bez sociālo tīklu starpniecības un virtuālajiem apsveikumiem!” atklāj Katrīna Gupalo.

Pēdējā laika nozīmīgākie notikumi Katrīnas radošajā darbībā ir augstākā Latvijas valsts apbalvojuma - Triju Zvaigžņu ordeņa saņemšana, dalība Muzikālās bankas lielkoncertā Daugavpils Olimpiskajā centrā, Zigmara Liepiņa jubilejas koncertturnejā Latgales Gorā, Liepājas Olimpiskajā centrā un "Arēnā Rīga", uzstāšanās Latvijas Finiera 30 gadu jubilejas koncertā "Arēnā Rīga", 18. novembra svinīgajā ceremonijā Prezidenta pilī un Latvijas Televīzijas koncertos.

Mūziķe sadarbojās ar dziedātāju Igo viņa jubilejas koncertos Dzintaru koncertzālē un VEF Kultūras pilī. Katrīna ir iekļauta žurnāla "Pastaiga 2022" gada sasniegumu topā "Izcilākās Latvijas sievietes". Viņas radītā Ukrainas atbalsta dziesma “Resistance”, kas pulcēja vairāk nekā 40 mūziķus, bija nominēta Latvijas Televīzijas un Radio gada balvai “Kilograms Kultūras”, bet dziesma “Dur prom” kļuva par radiohitu un 13 nedēļas bija Latvijas spēlētāko dziesmu TOP 10, skanot deviņās Latvijas radiostacijās. Kopā ar Edgaru Vilcānu Katrīna radīja rada ne tikai radiohitus, bet arī mūziku Latvijas Bankas sudraba kolekcijas monētai “Воля”.

Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu