Noklausies! Spridzīgā Vultura klausītājiem nodod jaunu singlu "Šķel"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Annija Tīna Kukuka (22) jeb eksperimentālās elektroniskās mūzikas pārstāve, mūziķe, dziesmu autore un producente ar pseidonīmu Vultura izdod jaunu singlu ar nosaukumu "Šķel", kas ir trešā mūziķes dziesma latviešu valodā.

"Dziesma ir par to, ka neatkarīgi no panākumiem ir jāsaglabā savs autentiskums un jāatceras par to, kas ir svarīgs. Varbūt mazliet banāli, bet mēs tiešām mēdzam sevi kaut kur pusceļā aizmirst vai arī paklupt uz tām pašām kļūdām. Tad ir jāpatin bilde atpakaļ, jāatceras, un jāpajautā sev, kas es esmu un kas vēl vēlos būt. Dziesma ir arī par to, ka realitātē tas, ko tu manifestē un vēlies izdarīt, sasniegt, redzēt, mīlēt - būs, ja vien pie tā strādāsi, jāatceras, ka nedrīkst ļaut sev arī izdegt. Un tie, kuri mēģinās tevi apturēt un paklupināt, vienkārši nevajag klausīties un reaģēt," par dziesmas vēstījumu izsakās pati māksliniece.

Annijas novēlējums ar šo dziesmu klausītājiem: "Turiet savu cilvēku loku mazu. Un veidojiet to ar tādiem cilvēkiem, kuriem ir līdzīgi mērķi un vēlmes šai dzīvē kā jums."

Noklausies!

Vultura pagājušā gada 28. aprīlī izlaida savu debijas albumu "Not Your Typical Fairytale", kas saņēma plašu mediju uzmanību. Albums dēvēts par Latvijas elektroniskās mūzikas un industrijas muzikālu manifestu, kurš ieguvis arī divus "Zelta Mikrofonus", kā labākais debijas albums un labākais elektroniskās mūzikas albums. Vultura joprojām strādā tandēmā ar producentu "Mark1 Records" (Marks Poikāns (22)).

Tuvākie Vulturas koncerti jūlijā: festivālā “Positivus 2023” (15. jūlijs), grupas “Hurts” koncertā kā iesildošā māksliniece Siguldas pilsdrupu estrādē (26.jūlijs).

Tuvākie Vulturas koncerti augustā: festivālā “Laba Daba” (4. augusts), “Sīpolfestivāls” Vietvalžos (20. augusts).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu