Jauns vārds mūzikā Naya izdod savu mini albumu "Meklē mani"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Nayas 14. jūlijā klausītājiem nodotais pirmais mini albums "Meklē mani", atspoguļo stāstu par sevis iemīlēšanu. Dziesma “Soulmate” radusies sadarbībā ar austrāliešu producentu Džeremiju Bērnsu (Jeremy Burns). Pārējo ierakstu pēcapstrādi veicis Plāksteris.

Dziesmas tapušas viņas pašas mājas studijā. Mini albums klausītājiem pieejams Youtube, kā arī populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, tostarp Spotify. "Meklē mani" ir Nayas pirmais nopietnais solis mūzikas industrijā.

“Šis mini albums tapa nepiespiestā gaisotnē, bez nekādiem sākotnējiem nodomiem. Tas padara to patiesi īpašu, jo tajā ir dziesmas, kas tika uzrakstītas pat gadu atpakaļ, un gaidīja savu īpašo momentu. Katra dziesma ietver citādākas emocijas. “Meklē mani” ir īsts dzīves piemērs, kā mainoties māksliniekam, mainās arī viņa rakstītā mūzika. Katrs dzīves notikums savā veidā liek mums mainīties, taču ir būtiski saglabāt savu autentiskumu. Mans mērķis, radot mūziku, ir radīt kaut ko jaunu un vēl nedzirdētu Latvijā,” uzsver jaunā dziedātāja.

Naya, īstajā vārdā Diāna Dmitruka, ir latviešu dziedātāja, mūziķe un dziesmu autore, kura jau no bērnības ar mūziku ir bijusi ļoti tuva. Sākotnēji bijusi solo vokāliste, kas uzstājusies dažādos koncertos, kā arī piedalījusies konkursos gan Latvijā, gan ārpus tās. Pagājušā gada 24. februāri viņa izlaida savu pirmo singlu “Es dzirdu”, kas tapa sadarbojoties ar producentu Mark1Records (Marks Poikāns).

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu