"Summer Sound" jau pēc nedēļas! Izpildi testu un noskaidro, kāds ballīšu zvērs esi tu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock/Publicitātes/TVNET kolāža

Jau pavisam drīz norisināsies grandiozākais pludmales festivāls Baltijā! 4. un 5. augustā Liepājas pludmalē jau 11. reizi norisināsies "Summer Sound". Kamēr gaidām gadskārtējo festivālu vasaras notikumu, aicinām iepazīties ar festivāla programmu un izpildīt testu, lai uzzinātu, kāds ballīšu zvērs esi tu! Sagatavojies festivālam atbilstoši savam "iekšējam dzīvniekam"!

Jau pēc nedēļas, 4. un 5. augustā Liepājā norisināsies Baltijā lielākais pludmales festivāls “Summer Sound 2023”, kas iepriekšējā gadā pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu. Festivāla organizatori arī šogad ir izveidojuši gan plašu koncertu programmu un dažādas izklaides iespējas, gan parūpējušies par vieglāku nokļūšanu, mantu nogādi, bērnu pilsētiņu un citām ērtībām.

Vasaras lielākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound” šogad notiks jau vienpadsmito reizi un, kā ierasts, piedāvās plašu programmu vasaras piedzīvojumu baudītājiem. Festivālā "Summer Sound" uz skatuves kāps Dj un producentu apvienība Meduza no Itālijas, elektroniskās deju mūzikas karaļi, dīdžeji un producenti Felix Jaehn un Alle Farben no Vācijas. Notiks skaļākā pašmāju hiphop mūziķa Gustavo atgriešanās. Festivālā piedalīsies arī Igaunijas leģendārā indie-rock apvienība Ewert And The Two Dragons, Ukrainas sensācija Kalush Orchestra un pašmāju mūzikas zvaigžņu plejāde: Skyforger, Singapūras Satīns, Ozols, Zeļģis, Būū, Rolands če, Labvēlīgais Tips, Sudden Lights, Pienvedēja Piedzīvojumi, Dzelzs Vilks, Prusax, Wiesulis, Mauku Sencis/ Grandmasters Neons, Pirmais Kurss, Gapoljeri, Fēlikss Ķiģelis, Lapsene, Čipsis un Dullais, Nikotīņi, Indygo, Finķis & Pragaii, Zari. Tāpat piedalīsies Igaunijas sensācija NOËP, kā arī apvienības Leon Samov, Planeta Polar, Shishi un Lucid Kidd no Lietuvas, bulgāru alternatīvais indie-pop-rok duets IVA un zviedru grupas: Girl Scout un The Boo Boo Bama Orchestra u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu