"Viņi pārdos jebkuru tavu kļūdu!" Olga Kambala atklāti par to, kā ir būt realitātes šova dalībniecei (5)

CopyDraugiem X Whatsapp

Uzņēmēja un šovu zvaigzne Olga Kambala pavisam atklāti tiešsaistes žurnālam "Klik" pastāstīja par dalību šovā "Slavenības. Bez filtra".

Dalība realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" (Slavenības. Bez filtrs), pēc Olgas domām, devusi dažus plusus, bet daudz vairāk mīnusu.

Kad televīzijas kanāls savulaik viņu uzrunāja, Olga bija sajūsmā un pieņēma piedāvājumu. Sākotnēji bijusi sajūta, it kā viņa laimējusi loterijā.

Sākumā viņa pat domājusi, ka velti pūlas veidot savu biznesu, jo izrādījies, ka arī šādā veidā var nopelnīt.

Realitātes šovam bijusi ikmēneša alga. Olga pastāstīja, ka reizēm tās apmērs bijis atkarīgs no sēriju reitingiem.

"Es nezināju, ka pārdošu savu dvēseli par šo algu.

Redaktors un operators, kas filmē mūsu mājā, viņi kļūst par tik tuviem cilvēkiem [..]."

Taču pēcāk Olga sapratusi, ka šie cilvēki "patiesībā pārdos jebkuru tavu kļūdu! Tas ir fakts".

Olga Kambala skaidro, ka parakstījusi līgumu un pat nenojautusi, ka šovs ir tik populārs. Turklāt viss reizēm ļoti sagrozīts, ne tā, kā bijis patiesībā.

Sākumā negācijas viņai netraucēja, tāpēc turpināja dalību šovā. Tad Olgai pievienojās arī Kaspars. Arī samaksa palielinājusies.

Līdz ar pieaugošo popularitāti pieauga arī "nīdēju armija", kuri, kā Olga stāsta, uzbrukuši viņiem 24 stundas diennaktī. "Pirmkārt, viņi nesaprot, ka televīzijas produkts ir kā seriāls. Es skatos to pašu par Kardašjanu, bet mūsu auditorija neuztver, kad tu esi tikai dzīvs cilvēks. Tik daudz mēslu uz mani izgāza!"

Olga uzskata, ka maksāja šausmīgu cenu par savu vienkāršību un atvērtību. Slaukot asaras, viņa atsauca atmiņā stāstu par "čuhņas skandālu". 

Olga atminas, ka tai rītā pamodās ne tikai atpazīstama, bet arī slavena vissliktākajā iespējamajā veidā. Viņas fotogrāfijas un izteikumi tika pavairoti un izplatīti tīmeklī neticamā ātrumā. 

"Tiešām, es pamodos no rīta, izlasīju ziņas, un man sākās histērija. Zvanīju mūsu kanālam. Es tagad runāju, un man gribas raudāt.

Es gribēju nomirt. Tas bija briesmīgi.

Mēs ar Kasparu izsaucām presi, uzrīkojām konferenci. Kanāls man atmaksāja psihologu. Mēs "Braucām uz Dobeli, runājām ar "Dobeles dzirnavnieku", vērsāmies pie juristiem. Redziet, tas ir dabisks mobings, jūs to nevarat darīt! Vēl jo vairāk, ka viņi izmantoja manu fotogrāfiju."

Olga atzīmē: ja "Dobeles dzirnavniekam" tobrīd, kā stāstīja, bija palielinājies apgrozījums, tad viņas biznesā bija otrādi. Galu galā apkārtējie tikai sāka runāt par to, cik viņa ir slikta.

"Tas notika tādos apjomos. Cilvēki sāka taisīt T-kreklus, vienkārši visa nozare aizgāja. Un mans bizness sāka mirst tajā pašā dienā," viņa atceras. Par laimi, tagad viss ir kārtībā. Bizness turpina attīstīties un nes Olgai ienākumus.

Pēc šī stāsta Kaspars un Olga gribēja pamest šovu, taču honorārs atkal tika paaugstināts, viņi atkal nolēma palikt. Taču nu viņi jau pametuši TV projektu.

Pilnu interviju ar Olgu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu