Jauns vārds mūzikā Kristiāna Millere piedāvā smeldzīgu balādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jaunā pašmāju dziesminiece Kristiāna Millere nodod klausītājiem trešo singlu no rudenī gaidāmā debijas albuma – smeldzīgu balādi “Problēmas”.

Dziesma ir veltījums ikvienam, kas jebkad cietis no vardarbības un sabiedrības vienaldzības. Ikvienam, kurš lūdzis palīdzību un palicis nesadzirdēts, nesaprasts.

"Diemžēl mēs atstājam pārāk daudz vietas un brīvības tiem, kas emocionāli vai fiziski dara pāri apkārtējiem," stāsta autore. "Mēs, kā sabiedrība, cenšamies to pieklusināt, noslēpt ikdienas steigas ēnās, nerunāt par “ziloni istabā”, ko visi redz, bet cenšas ignorēt."

“Es ceru, ka ar šo dziesmu mēs kaut nedaudz uzspīdināsim gaismu šīm ēnām, runāsim vairāk, mīlēsim un cienīsim viens otru,” cer Kristiāna.

Dziesmu “Problēmas” vizualizē arī videoklips ar spēcīgu vēstījumu, kas attēlo lūgumu pēc palīdzības, centienus izlauzties un tikt ārā no mokošās situācijas, bet ne vienmēr tas ir tik vienkārši.

Noklausies!

Dziesmas mūzika un vārdi – Kristiāna Millere

Dziesmas ierakstā piedalījās Kristiāna Millere – akustiskā ģitāra un vokāls, Linda Garanča – taustiņi, Rihards Paškausks – ģitāra, Ģirts Eglītis – bass, Matīss Bērzs – bungas

Studijas producents – Kārlis Šteinmanis

Videoklips tapis sadarbībā ar GE MEDIA, Ģirta Eglīša vadībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu