Grupa "Astro’n’out" ar īpašu programmu ieskandinās 2. Latvijas mūzikas "Lielo koncertu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Latviešu popgrupa “Astro’n’out” izziņo vēl vienu koncertu šogad – 2. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē grupa pirms pasākuma pamatprogrammas ieskandinās “Lielo koncertu”, kurā pulcēsies ap 100 Latvijas dažādu žanru un paaudžu mūziķu. Atklājot koncertprogrammu, “Astro’n’out” spēlēs savu populārāko dziesmu izlasi, tādējādi priecējot klātesošos ar visiem labi zināmām dziesmām un lielu popularitāti guvušiem grupas hitiem.

Māra Upmane-Holšteine, “Astro’n’out” soliste: “Esam patiesi priecīgi par iespēju tikties ar Lielā koncerta apmeklētājiem Mežaparka Lielajā estrādē, kur esam paredzējuši sagatavot kompaktu mūsu daiļrades konspektīvu uzstāšanos, tādējādi sniedzot nelielu un gaumīgu intrigu pirms 3. novembrī gaidāmā grupas koncerta Arēnā Rīga! Kā arī ar lielu interesi gatavojamies savam veltījumam Latvijas mūzikas Lielā koncerta programmai, kur kopā ar Laimu Jansoni, DJ Monsta un pasākuma producentiem gatavojam īpašu mūsu versiju vienam no Latvijas Zelta fonda garadarbiem!”

“Lielā koncerta” sākums paredzēts plkst. 20.30, savukārt ieeja Mežaparka Lielās estrādes teritorijā būs atvērta jau no plkst. 18. Grupa “Astro’n’out” uzstāsies no plkst. 19.30. Turklāt grupa kāps uz skatuves otrreiz arī koncerta pamatprogrammas laikā, kad izpildīs kādu no Latvijas dižgaru radītiem skaņdarbiem, kura - tas gan lai paliek pārsteigums pasākuma apmeklētājiem.

Kopumā “Lielajā koncertā” dažādu muzikālo žanru mūziķi izpildīs dažādu gadsimtu un paaudžu komponistu radītas dziesmas, kas ierindojamas Latvijas mūzikas zelta fondā.

Tie ir populāri Raimonda Paula, Ulda Stabulnieka, Imanta Kalniņa, Zigmara Liepiņa, Jāņa Lūsēna un Ulda Marhileviča skaņdarbi - tautā iemīļoti, saviļņojoši un spilgti laikmeta liecinieki un pavadoņi, kā arī blakus šiem - pēdējo gadu desmitu laikā radītās vērtības, kuras jau šobrīd guvušas tautas atzinību.

Jau ziņots, ka “Lielais koncerts” norisināsies šī gada 2. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē. Populārās mūzikas zvaigznāju koncertā pārstāvēs gan tādi šobrīd slavas zenītā esoši mākslinieki kā "Sudden Lights", "Instrumenti", Būū, "Citi zēni", "The Sound Poets", "Mazais princis", Aminata un Aija Andrejeva, gan arī populārās mūzikas leģendas - "Jumprava", "100. debija", Žoržs Siksna un Igo. Hip-hopa žanra fanus iepriecinās pašmāju reperi Gustavo, rolands če un "Singapūras satīns". Tradicionālās mūzikas skaņas ar mūsdienīgām improvizācijām koncertā apvienos koklētāja Laima Jansone, par opermūzikas žanru rūpēsies kontrtenors Sergejs Jēgers, savukārt klasisko mūziku pārstāvēs Lielbritānijā rezidējošais, starptautiski zināmais latviešu vijolnieks Roberts Balanas. Par simfonisku vērienu koncertā rūpēsies Liepājas Simfoniskais orķestris diriģenta Jāņa Ivuškāna vadībā, kā arī Rīgas kamerkoris "Ave Sol", savukārt ritmiskus akcentus skaņdarbiem piešķirts DJ Monsta.

Biļetes uz pasākumu jau ir tirdzniecībā vietnē lielkoncerts.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu