Festivāls “Laba Daba” – jau šajā nedēļas nogalē!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

No 4. līdz 6. augustam atmosfēriskais mūzikas un mākslas festivāls „Laba Daba” uz piecām skatuvēm vienkopus pulcēs pašmāju un ārvalstu mūziķus, teātra, dejas un performanču māksliniekus. Nemainīgi plaša saglabājusies festivāla paralēlā programma ar dažādām aktivitātēm, darbnīcām, diskusijām un sporta turnīriem. Arī iekļaut programmā unikālus, sen nedzirdētus vai atjaunotus projektus ir kļuvusi par “Labas Dabas” tradīciju. Pirmo reizi programmā būs komiķis Jānis Skutelis ar īpaši radītu stand-up uzstāšanos.

Muzikālajā programmā būs skatāmi un klausāmi “Shishi” (Lietuva), “Sturle Dagsland” (Norvēģija), “Shaman Shaman” (Izraēla), “Brass Riot” (Vācija), “Jumprava”, “Dzelzs Vilks”, “Rīgas Modes”, Latvijas Universitātes koris “Dziesmuvara”, “ŠŅK”, “Purple Negative”, “Stūrī Zēvele”, “Nova Koma”, “Indygo”, “Aston Kais”, Cicco Sanchez (Itālija), “Podruga”, Baiba (Latvija/Austrija).

"Dzelzs Vilks". 
"Dzelzs Vilks". Foto: Publicitātes foto

Vēl mākslinieku vidū minami Nils Īle un perkusionistu komanda ar koncerta un meistarklašu projektu “Zeme dun”, “Rāva, Zari”, “Sonntags Legion”, Imants Daksis, “Čipsis un Dullais” ar “Big Bang”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “Juuk”, “Oranžās Brīvdienas”, “Māra Dagne”, “TKP”, “Bēdu Brāļi”, “Tumors”, DJ Krankenwagen, Vultura, “Nohow”, “Indygo” un "NSR" (Nebijušu Sajūtu Restauratori), kas uzburs ainu par leģendārās grupas “NSRD” albumu “Medicīna un māksla”.

"Jumprava".
"Jumprava". Foto: Publicitātes foto

Dj programmu nodrošinās: DJ apvienība Cannadis, Uncle Sampl3 un Uncle Rodion, Sound Meccano, Jackques of S’T’A, Apvienība “Dabaskats”, “Ej Apskrieties”, Dj 2b, NGC-5218, Rabenau, Ekva, Šolis, Wodders un citi.

Savukārt paralēlajā programmā paredzētas vairāk nekā 50 radošas, izzinošas un iesaistošas aktivitātes un atrakcijas, no kurām liela daļa – bez maksas. Neatņemama programmas sastāvdaļa arī LR 6 – LU Radio NABA tiešraides studija un skatuve.

Foto: Publicitātes foto

Aizvien rūpējoties par patīkamu atpūtu ģimenēm, gaidāma plaša bērnu un jauniešu programma un nodarbes, strādās bērnudārzs, “Babyroom” mazuļu terase, mini zoodārzs “Dzīvo sapņu dārzs”, būs skatāma plaša īsfilmu programma sadarbībā ar festivālu 2ANNAS un pieejama klusāka, atsevišķi labiekārtota zona telšu pilsētiņā. Teātra programmā bērnus un jauniešus priecēs izrāde jauniešiem “Pilna slodze”, kā arī izrādes bērniem – “Kā saule gadījās” un “A.Kanna”.

Foto: Publicitātes foto

Suņa skatuves programmā arī Sieviešu stand-Up, dejas izrāde “Viss ir savā vietā” un muzikāla performance “Divi cilvēki un arfa”. Teātra un performanču programmu noslēgs komiķis Jānis Skutelis ar “Labai Dabai” speciāli radītu stāvizrādi.

Visa informācija par un ap festivālu pieejama tā tīmekļa vietnē.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu