VIDEO Igauņu mūzikas sensācija NOËP atklāj savu īpašo saistību ar Latviju un izsakās par mūsu meitenēm

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Nule noslēdzies festivāls "Summer Sound", kur otro dienu uz lielās skatuves atklāja igauņu popmūzikas zvaigzne NOËP (īstajā vārdā Andress Keppers/Andres Kõpper). Sarunā ar TVNET viņš dalās sajūtās par Latvijas festivāliem un satiktajiem cilvēkiem tajos.

NOËP šogad bija vienīgais izpildītājs, kurš festivālā "Summer Sound" uzstājas divas reizes - 5. augustā viņš ar pavadošo grupu atklāja otro dienu uz lielās skatuves un tās pašas dienas vakarā uzstājās ar savu dīdžejsetu. 

Sarunā ar TVNET viņš atklāj, ka šī bija viņa desmitā viesošanās Latvijā, kas ir vairāk nekā, piemēram, viņa dzimtās Igaunijas otrajā lielākajā pilsētā Tartu.

Tāpat viņš stāsta, ar ko atšķiras Latvijas publika no ziemeļvalstu auditorijas, kā arī ko viņš domā par Latvijas meitenēm.

Sarunas izskaņā runājam arī par viņa gaidāmo koncertu Tallinas "A le Coq" stadionā - tas būs pirmais tā dēvētais stadiona koncerts Igaunijā, kur galvenais mūziķis ir pats igaunis. Starp citu, šāda ideja viņam radās tieši Latvijā, runājot ar vietējiem draugiem-mūziķiem. 

Interviju ar NOËP skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu