FOTO Ar jauniem varoņiem pie skatītājiem atgriežas seriāls "Nemīlētie"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jau drīzumā populārais pašmāju seriāls “Nemīlētie” atgriezīsies pie skatītājiem ar sesto sezonu “Nolemtie 4”, kurā notikumi risināsies piecus gadus pēc spraigajiem pavērsieniem iepriekšējās sezonas noslēgumā.

Kopš iepriekšējās sezonas noslēguma seriāla varoņu dzīvēs notikušas daudzas izmaiņas – biznesi ir kļuvuši legāli, taču ambīcijas un varaskāre nekur nav zudušas. Cīņā par varu iesaistījusies jauna, ietekmīga ģimene, kuras galva Fredis Kogans kopā ar četriem dēliem ir gatavs darīt visu, lai pārņemtu kontroli savās rokās. Kāda tēla veselības problēmas liks pārdomāt to, kas dzīvē likts uz kārts un kādas ir patiesās likmes. Vai varoņi spēs tikt galā ar jaunajiem izaicinājumiem?

Šajā sezonā īpaši izteikta būs cīņa katram par savu taisnību – kamēr kādam pirmajā vietā ir vara un nauda, cits darīs visu, lai saglabātu mīlestību un vienkāršu, no sarežģījumiem brīvu dzīvi. Šī sezona arī liks saprast, kurš ir īsts draugs un kurš būs gatavs nodot savu tuvāko naudas un ietekmes dēļ.

“Kopš notikumiem iepriekšējā sezonā pagājis laiks, biznesi ir kļuvuši legāli un vairāki tēli ērti iekārtojušies, bet rodas arī citi izaicinājumi, piemēram, alkatība un varaskāre. Būs aizraujoši – savu vietu piesaka jauns grupējums un izvērtīsies sīva cīņa par varu,” par jauno sezonu pastāstīja Gundars Grasbergs, kurš seriālā atveido Lorensu.

Tāpat aktieris atzinīgi vērtēja jaunās sezonas režisora Ričarda Vitkaiša darbu, uzsverot to, ka seriāls ieguva svaigu skatījumu, jaunas nianses un veidu, kā jau pazīstamiem tēliem seriālā turpināt savu eksistenci. Latviešu skatītājiem lietuviešu režisors pazīstams ar darbu pie seriāla “Tunelis”.

“Šajā sezonā mēģinājām rast risinājumu bandu konfliktiem, saprotot katra personāža motivāciju, rīcību un atbildību. Stāstu vēl spilgtāku padarīs Koganu ģimene, kas izcelsies ar īpašu skarbumu – kārē pēc mantas viņi gatavi uz visu. Bija interesanti strādāt ar tik daudziem labiem un profesionāliem aktieriem. Katram personāžam mēģinājām atrast jaunu krāsu un raksturu, lai skatītājam būtu aizraujoši,” pastāstīja režisors Ričards Vitkaitis.

Iepriekšējās sezonās iepazītajam aktieru sastāvam šajā sezona pievienosies Ivars Kļavinskis, Andris Morkāns, Gatis Gāga, Anna Klēvere, Aldis Siliņš, Āris Matesovičs un citi.

Seriāla “Nemīlētie” sestā sezona no 14. augusta tiks demonstrēta Go3, bet no 28. augusta kanālā TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu