Ārzemju šovu zvaigzne no Latvijas pēc uzmākšanās skandāla nākusi klajā ar publisku atvainošanos (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: lbilene/Instagram

Realitātes šova "Below Deck Down Under" zvaigzne Laura Bileskalne no Latvijas, kura tika atlaista no šova seksuāla rakstura pārkāpumu dēļ, publiski atvainojusies savam kolēģim.

"No sirds atvainojos Ādamam, es nesapratu, ka liku viņam justies neērti, nevienu nedrīkst nostādīt šādā situācijā. Un atvainojos arī Margotai, ka nespēju just līdzi. Man bija 29 gadi, kad tika filmēts šovs. Kad man palika 30, mana dzīve izmainījās. Man tagad ir 31 gads, un skatos šo šovu kā jūs visi, kā izklaidi."

Spriežot pēc Lauras ieraksta, kas publiskots pirms trīs dienām, incidents ir noticis pirms vairākiem gadiem, taču tikai tagad pārraidīts TV.

Jau vēstīts, ka Laura tika atlaista no šova pēc tam, kad uzmācās šova dalībniekam Ādamam.

Realitātes šovs "Below Deck Down Under" atspoguļo apkalpes locekļu dzīvi, kuri sešu nedēļu garumā strādā un dzīvo uz vairāk nekā 150 pēdu garas jahtas, ceļojot pa Austrāliju.

Laura tika pieķerta, iekāpjot apkalpes biedra Ādama gultā un mēģinot viņu masēt. Ādams jau vairākas reizes Laurai esot teicis, ka nav ieinteresēts veidot attiecības, taču Laura turpinājusi viņu vajāt.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu