Festivāls "Summer Sound" ieviesis korekcijas iknedēļas straumēšanas topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

“Zelta Mikrofons” sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā iknedēļas topu “Straumētākais ieraksts ar Elektrum”. Topa 32. nedēļā līderos joprojām ir grupa “Singapūras Satīns”, topā ar vairākiem darbiem ierotējuši arī citi pašmāju mākslinieki, kas tik tikko bija dzirdami festivālā “Summer Sound”.

Grupa “Singapūras Satīns” darbojas jau kopš 2015. gada, ir izdevuši vairākus miksteipus un divus albumus. Grupas hiphopā labi iekļaujas deju mūzikas elementi, kā rezultātā singli ir ballīšu aktīvā rotācijā un 32. nedēļā latviešu dziesmu topā ir četras “Singapūras Satīns” dziesmas: “Degviela” ieņem pirmo vietu, tai seko “Labvakar”, kas tapusi sadarbībā ar producentu Ricky Done Did It!. Ceturtā klausītākā ir “Uz seen”, grupas sadarbība ar pašmāju deju mūzikas klasiķiem “A-Europa”. Desmitajā vietā ierindojies singls “Augsts asinsspiediens”. Latviešu albumu topā “Stonks” ir piektais klausītākais.

Foto: publicitātes.

Latviešu dziesmu topa trešajā vietā ir Wiesulis un sangvn ar dziesmu “Ko tā?”. Tandēma dziesma “Itālija” šoreiz ir devītā. Lieliski veicies mūziķu albumam “Fianchetto”, kas atrodas latviešu albumu topa virsotnē un kombinētā albumu topa otrajā vietā. Topā ar divām dziesmām ir arī Msencis un Grandmasters Neons - “Es Jau Braucu” ir septītajā vietā, bet “Pie***t Seju” - astotajā vietā. Viņu albums “goda vards cetri” ir otrais klausītākais latviešu albumu topā, bet kombinētajā albumu topā ierindojas ceturtajā vietā. Nemainīgi aktuāls ir arī grupas “Sudden Lights” albums “Miljards vasaru” - latviešu topā tas ir trešajā vietā, kombinētajā topā - devītais klausītākais albums.

Foto: publicitātes.

“Augusta pirmajā nogalē Liepājā jau atkal norisinājās pludmales festivāls “Summer Sound” un, atskatoties uz šīs nedēļas straumētāko dziesmu topu, varam redzēt festivāla atblāzmu.

Video: Festivāla "Summer Sound" atskats

Tā, piemēram, pašmāju hiphopa supergrupa “Singapūras Satīns” bija cītīgi gatavojušies savai debijai uz lielās skatuves un saņēma atbilstoši lielisku novērtējumu - klausītāji ir turpinājuši kavēties sajūtās, klausoties viņu dziesmas straumētājos. Wiesulis jau pirms festivāla plosījās topā un viņa koncerta izpildījums apstiprina, ka šis izpildītājs ir uz ilgu palikšanu! Koncerti mūziķu karjerā ir atkārtīgi svarīgi, jo dzīvo priekšnesumu pavada īstas emocijas un šajā enerģijas apmaiņā piedalās kā izpildītājs, tā klausītāji. Uzstāšanās festivālā mūziķiem ir iespēja uzrunāt gan savus esošos fanus, gan jaunu auditoriju. Piemēram, tie, kuri piedzīvoja “Labvēlīgā Tipa” episko priekšnesumu, iepazinās ar igauņu šī brīža “karstāko” izpildītāju Noep!” tā koncertu un straumēšanas rezultātu mijiedarbību komentē Inese Saulāja, festivāla “Summer Sound” komunikācijas vadītāja.

Foto: publicitātes.

Kombinētā dziesmu topa virsotnē šonedēļ ir dīdžeja Pegija Gū ar hitu “(It Goes Like) Nanana - Edit”. Otrajā vietā ir reperis Gunna ar singlu “fukumean”, savukārt trešais ir topa ilgdzīvotājs Deivids Kušners ar “Daylight”. Atpakaļ topā, šoreiz devītajā vietā ir Biilija Eiliša ar dziesmu “What Was I Made For?“, kas skan filmas “Bārbija” skaņu celiņā, kā arī īriete Jazzy ar singlu “Give me” - šoreiz ir desmitā klausītākā.

Foto: publicitātes.

Kombinētā albumu topa augšgalā joprojām ir Trevisa Skota albums “Utopia”, otrajā vietā jau pieminētais Wiesulis un sangvin ar “Fianchetto”, bet trešais Metero Boomin ar “HEROES & VILLAINS”. Interesanti, ka topā, desmitajā vietā, ir grupa “Cigarettes After Sex” ar savā vārdā nosaukto 2017. gada debijas albumu - labai mūzikai nav noilguma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu