Grieta Sipeniece atklāti par vecāku šķiršanos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Baiba Sipeniece-Gavare raidījumā “Pasaki to skaļi!” atklāj, ka viņai bijis ļoti svarīgi, lai šķiršanās no bijušā vīra mākslinieka Aivara Vilipsōna neietekmētu viņa un abu kopīgās meitas Grietas savstarpējās attiecības. Kas par to sakāms pašai Grietai? 

Pasākumu vadītāja un radio ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare, viesojoties raidījumā atklāj, cik svarīgi viņai bija cilvēcīgi izšķirties ar savu pirmo vīru, mākslinieku Aivaru Vilipsōnu. Kā zināms, abu savienībā piedzimusi meita Grieta.

Baiba vēlējās, lai meitai ar tēvu paliek ciešas savstarpējās attiecības. “Visiem pieaugušajiem cilvēkiem vajadzētu saprast vienu lietu - jūsu attiecības ir jūsu, bet bērnam ar vecākiem ir pilnīgi citas attiecības. Nevajag jaukt mušas ar kotletēm, bērni nav vainīgi pie jūsu neizdevušās kopdzīves.”

Pati Grieta atzīst, ka sākotnēji bija grūtāk pierast pie jaunās dzīves kārtības, taču ir pateicīga mammai, ka viņas dzīvē tēvs nekur nav pazudis un ir viņai blakus. “Es paralēli uzaugu gan ar tēti, viņš manā dzīvē visu laiku ir bijis, gan ar savu patēvu Gati. Man nebija nekādas dalīšanās. Sākumā varbūt bija grūtāk pierast, ka manā dzīvē ir parādījies vīrietis, kurš bioloģiski nav mans tēvs.”

Sarunas laikā jaunā dāma min, ka ar Gati viņai izveidojās ļoti cieņpilnas un mīlošas attiecības, ar smaidu sejā, secinot, ka divi tēti ir labāk nekā neviens.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu