"Tie ir zaļi!" Influencere Vasiļevska pēc Krāsu skrējiena nevar izmazgāt matus (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/queen_kachinja

Svētdien, 20. augustā, Jūrmalā norisinājās Krāsu skrējiens, kurā piedalījās arī influencere un uzņēmēja Katrīne Vasiļevska (iepriekš Sauliete). Tiesa, skrējiena laikā cietuši viņas gaišie mati - tie kļuva zaļi. 

Vasiļevska vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījās ar vairākiem video, kur redzams, ka viņas gaišie mati pēc skrējiena kļuvuši zaļi. "Kas sabojāja man prieku par šo pasākumu? Jā, mati ir zaļi! Viņi nemazgājas ārā - es mazgāju trīs reizes!" atklāja populārā influencere.

"Tādam efektam taču nebija jābūt - tas ir krāsu pasākums, jums ir jāparūpējas, lai nebūtu sabojātas drēbes, sabojāti mati..." sūdzējās viņa.

Vasiļevska gan vēl spēj uzjautrināties un, atsaucoties uz animācijas filmas "Šreks" varoni, sacīja: "Ja jūs satiekat Fionu, tad tā esmu es!"

Situāciju gan steigusi glābt friziere, kura pusotras stundas laikā palīdzējusi atgriezt viņai ierasto matu toni. 

Vasiļevska arī atklāj, ka pasākumā cietis viņas telefons. "Man viss mikrofons ir "aizsists"!" apgalvo viņa.

Atrisinoties situācijai ar matiem, viņa norādīja: "Pats skrējiens un pasākums bija superīgs. Es nākamgad skriešu, es tikai vilkšu kādu peldcepuri virsū!" 

Jau ziņots, ka Krāsu skrējiens notika Jūrmalā, Kauguros. Dalībniekiem bija jāveic piecu kilometru distance.

Distancē bija četri krāsu punkti un viens putu punkts. Katrā distances kilometrā dalībniekus nobēra ar attiecīgā kilometra krāsām.

Krāsu skrējienā tikusi izmantota licencēta pārtikas krāsviela, kas esot 100% dabīga un nekaitīga gan apkārtējai videi, gan cilvēkiem, apgalvoja rīkotāji.

Jūrmalas Krāsu skrējienā organizatori aicināja tērpties baltā apģērbā. 

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu