Noklausies! Kreisais Krasts izdod otro singlu no gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Latvijas lielākā hip-hop apvienība Kreisais Krasts saviem klausītājiem nodod jaunu dziesmu "Upuris", kas ir otrais singls no rudenī gaidāmā albuma. Albums tiks izdots "Warner Music Baltics" paspārnē.

Jaunajā dziesmā būtisku ieguldījumu devusi šarmantā un talantīgā mūziķe Būū, kura papildus savai solokarjerai aktīvi piedalās arī Kreisā Krasta radošajā procesā jau kopš pagājušā gada pavasara: “Kopš uzrakstīju šo pantu, man vārdi "Dīva sporta krūšturī" ir kļuvuši mazliet kā moto. Ja jūs Būū kādreiz satiekat pilsētā, tad es 99% gadījumu esmu uz velosipēda, sporta tērpā skrienot no studijas uz deju treniņu vai sporta zāli. Dīvas ir ļoti daudzas un dažādas. Protams, visam dzīvē jānāk ar mēru, taču man patīk iemiesot un lepoties ar savām darbspējām un attieksmi pret dzīvi un mūzikas karjeru.”

Dziesma tapa salīdzinoši īsā laikā, sastopoties organiski vienotam kodolam. Pāris stundu laikā studijā, galvenās tēmas ierosmi deva Būū, kam pievienojās apvienības dalībnieki Punkts uz I, Henny, trakamelodija, Cepums un MAD ar savu pantu angļu valodā. Tematiski tiek apspēlētas bailes, pretošanās tām un ikdienas karuselim, kas griežas bez apstājas, sava ceļa izvēle un došanās pretī mērķiem, kāpšana augstāk.

Noklausies!

Jaunākā albuma izdošanas plānus šajā rudenī apvienība atklāja ar pirmā singla “Augstāk par zemi” izdošanu.

Kreisais Krasts ir viena no lielākajām un visilgāk pastāvošajām hip-hopa apvienībām Latvijā, kuri pagājušā gadā svinēja apaļu – 20 gadu jubileju un joprojām ir vieni no spilgtākajiem hip-hop tradīciju veidotājiem Latvijā kā mūzikā, tā arī dzīves stilā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu