Zeltiņš par iepazīšanos ar sievu: "Raidīju signālus Visumam - kādu cilvēku vēlos sev blakus" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pasākumu vadītājs un influenceris Zenārs Zeltiņš intervijā žurnālam "Ieva" runā par bijušo laulību un to, kā satika savu pašreizējo sievu un bērnu mammu Ievu Kohu-Zeltiņu. 

Zeltiņš jau reiz bija precējies. Vai, kad vienreiz piedzīvota vilšanās, uzticēties un ļauties nav izaicinājums? Viņš saka: "Skaidrs, ka šķiroties viens jūtas vairāk sāpināts, otrs mazāk, bet - neiedziļināsimies. Mēs ļoti ilgi bijām kopā - desmit gadus. Beidzoties šai nodaļai - kas manā dzīvē ir svarīga, jo bez tās nebūtu nākamās, - bija sajūta, ka kaut kas ir pazudis. Un vai vispār reiz kas sāksies. Bet mēs zinām, ka laiks ir labākais dziedinātājs. Pēc šķiršanās man bija vēl vienas attiecības, trīs gadus, un, kad tās beidzās,

raidīju signālus Visumam - kādu cilvēku vēlos sev blakus. Biju definējis, ka gribu sievu, gribu veidot ģimeni, bērnus...

Kad mēs ar Ievu pirmajā randiņā norunājām trīs vai četras stundas, melotu, ja teiktu, ka uzreiz zināju, ka mums būs divi bērni un būsim laimīgā laulībā, bet to, ka šis cilvēks par astoņdesmit procentiem atbilst prototipam, ko meklēju, - to gan sapratu." 

Viņš turpina: "Kāpēc visbiežāk cilvēki šķiras? Jo katrs aizgājis citā virzienā, līdz ar to ir svarīgi sekot, kā tavs cilvēks mainās, un būt ar viņu kontaktā. Aiziešana katram pa savu ceļu nenotiek vienā dienā. Ja cilvēki vairāk sarunātos, būtu atklātāki, mēs salabotu daudz vairāk, nevis saplīsušo uzreiz izmestu ārā. Skaidrs, ka kādā brīdī iemīlēšanās izgaist, bērnu ienākšana, rutīna... Tad vēl četrdesmitgadnieku krīze, kad cilvēks saprot: pag, tik labi vairs nekad neizskatīšos, tik labi fiziski vairs nejutīšos un tagad jāmeklē kas jauns, jo esošajās attiecībās neiet tik labi, esam iegrimuši bērnu ikdienā, neesam veltījuši laiku sev.

Tāpēc ir skaidri jādefinē sev attiecību un laulības pīlāri. Ievai beidzamajā kāzu jubilejā uzdāvināju "Laimīgas laulības rokasgrāmatu", ko pats sarakstīju;

tur ir punkti, kas jāpraktizē: jāsarunājas, jo klusēšana sudrabs, runāšana Zeltiņi, jāatbalsta, jāmīlējas, jāpieskaras, jāskūpstās, jāvelta laiks laulībai un - ir jāsmejas. Kad esi iegrimis pamperos, ir jāpasmejas."

Atgādinām, ka Zeltiņu pāris mija gredzenus 2017. gada jūnijā un tā paša gada novembrī kļuva par vecākiem meitai Emmai. Savukārt šovasar pasaulē nāca abu otrā atvase - dēls Noa. 

Pilnu interviju lasi žurnāla "Ieva" 23. augusta numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu