Timma pēc neiekļūšanas izlasē dalās ar skumju ierakstu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas vīriešu valstsvienības spēlētājs Jānis Timma
Latvijas vīriešu valstsvienības spēlētājs Jānis Timma Foto: Evija Trifanova/LETA

Basketbolists Jānis Timma, kurš netika iekļauts Latvijas vīriešu basketbola izlases komandas sastāvā FIBA Pasaules kausa izcīņai, soctīklos dalījies pārdomās par notikušo. 

Timma vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos publiskoja foto, kur redzams dodoties prom no Indonēzijas galvaspilsētas Džakartas.

"36 stundu ceļojums, lai redzētu manu ģimeni, sākas tagad. Šajā scenārijā nav nekā labāka par mājām un ģimeni. Viņi ir vienīgie, kas liek man smaidīt," raksta Timma. 

Foto: instagram/janis.timma

Jau ziņots, ka Latvijas izlases basketbolists Jānis Timma, kurš otrdien kā viens no pēdējiem diviem spēlētājiem tika atskaitīts no valstsvienības sastāva dalībai Pasaules kausa izcīņā, atzīst, ka šāds pavērsiens ir viens no smagākajiem triecieniem viņa karjerā.

Latvijas izlases galvenais treneris Luka Banki pēc pārbaudes spēles ar Lietuvu otrdien Taivānā paziņoja, ka startam Pasaules kausa finālturnīrā netiks pieteikts Timma un Mareks Mejeris, kuri izrādījās divi liekie 14 kandidātu vidū.

Atgādinām, ka piektdien, 25. augustā, plkst. 12:15 pēc Latvijas laika mūsu komanda debitēs Pasaules kausa izcīņā, spēlējot ar FIBA Āzijas zonas vicečempioni Libānas izlasi. Nākamās spēles H grupas turnīrā: svētdien, 27. augustā, plkst. 16:30 ar Franciju un otrdien, 29. augustā, plkst. 16:30 ar Kanādu. Latvijas valstsvienības spēles translēs TV3.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu