Pie skatītājiem atgriežas iemīļotais gatavošanas raidījums "Šefu gaidījāt?"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Lai vakars būtu izdevies, nepieciešams gards ēdiens un lieliska kompānija. Par to parūpēsies raidījuma “Šefu gaidījāt?” jaunā sezona kopā ar Latvijā atzītiem šefpavāriem Raimondu Zommeru un Māri Jansonu. 

Par godu kanāla TV3 25 gadu jubilejai, arī raidījuma “Šefu gaidījāt?” sezonas atklāšanas nedēļā dosimies pie personībām, kuras ir redzamas TV3 ekrānos. Pirmdien pārgājienu entuziaste un TV3 raidījumu vadītāja Kristīne Garklāva aicinās Māri Jansonu gatavot tā, kā pati pieradusi, – brīvā dabā. Tiesa, abi ar šefpavāru Māri Jansonu atradīs zelta vidusceļu – pievienojot ēdieniem mežā atrastas sēnes, tomēr gatavojot nevis ugunskurā, bet uz grila.

Nedēļas turpinājumā Raimonds Zommers kopā ar gatavošanas entuziastu un raidījuma "Lauku sēta" vadītāju Jāni Rāznu arī izvēlēsies gatavot brīvā dabā. Jāņa lielākā vēlme būs viesus pārsteigt ar kādu ēdienu, un tas izdosies – grilētu arbūzu desertā līdz šim vēl neviens nebūs baudījis.

Nedēļas otrajā pusē šefpavāri dosies ciemos pie seriāla “Tunelis 3” zvaigznēm – aktrises Samiras Adgezalovas un aktiera, biškopja un četru bērnu tēva Arta Drozdova. Arta gatavotajās vakariņās medus tiks celts goda vietā, un katrai maltītei būs iespēja izmantot atbilstošas garšas medu. Uzzināsim, ka no medus var pagatavot arī zupu!

Jau aizvadītajā sezonā skatītāji varēja smelties iedvesmu un uzzināt daudz ko jaunu, jo gatavošanas laikā šefpavāri dalījās savos amata noslēpumos, lai ikviens savās mājās varētu pagatavot ēdienu, kas garšo kā restorānā. Šefpavāri dalījās pieredzē par to, kā viegli sagriezt sīpolu, kā pareizi atkausēt saldētu zivi, kā izvēlēties piemērotu eļļu, un daudziem citiem vērtīgiem virtuves padomiem.

Piedzīvojumi virtuvē, šefpavāru ieteikumi un pārsteidzoši atklājumi, lai pagatavotu īpašas vakariņas, – skatieties gatavošanas šovu “Šefu gaidījāt?” jau no 4. septembra no pirmdienas līdz ceturtdienai kanālā TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu