Noskaties! "Ozis nestāv uz vietas!" Hiphopa jaunās skolas priekštecis Prusax par repa mecenātu Ozolu (1)

3. video
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Šī gada nogalē viens no hiphopa žanra pamatlicējiem Latvijā - Ozols pārsteigs savus visu paaudžu fanus ar līdz šim iespaidīgāko iekštelpu koncertu, kas norisināsies "Arēnā Rīga". Kamēr gaidām 28. decembri, TVNET piedāvā ekskluzīvu video sēriju ciklu, lai iepazītu Ozola ceļu mūzikā un dzīvē - no rajona līdz pat arēnai. Noskaties trešo sēriju, kuras uzmanības centrā ir hiphopa dižgara sadarbība ar repa huligānu Prusax.

Koncerts norisināsies divās daļās – pirmā daļa būs veltīta saspēlei kopā ar Latvijas Radio bigbendu un neatkārtojamo Kristīni Prauliņu, kas piešķirs jaunu un bagātīgu nokrāsu jau zināmajiem pēdējos gados tapušajiem skaņdarbiem. Savukārt otrā daļa būs retrospektīvs atskats uz mākslinieka visu laiku spilgtākajiem singliem. Tas paredzēts kā pārsteigumiem bagāts priekšnesums, kurā līdzās Ozolam uz skatuves kāps virkne citu pašmāju mūziķu.

Koncertā izskanēs visiem labi zināmi un populāri hiti, tostarp "O.Z.O.L.S.", "Personības rekords", "Rajons", "Stils", "Superhaips", "Pavasaris", "Saulesstariņš", "Tu nāc, tu ej" u.c.

Pats Ozols par gaidāmo koncertu: “Arēnā es vēlos apvienot visus savus klausītājus. Savā mūziķa karjerā esmu daudz uzstājies Latvijas pilsētās uz lielākām un mazākām skatuvēm. Tie ir dažādi klausītāji, dažāda vecuma auditorijas, taču viņus visus vienmēr vienojusi interese par manu mūziku un daiļradi kā tādu. Tāpēc ir pienācis laiks satikties visiem vienkopus jaudīgā vairāku stundu koncertšovā. Pavisam noteikti būs pārsteigumi! Decembra beigas ir labs laiks, lai restartētos pirms nākamā gada, un 28. decembra koncerts pirmkārt jau ļaus mums visiem kopā pavadīt aizejošo gadu un pavisam noteikti iedos jaunu sparu un enerģiju ieiet 2024. gadā.”

Biļetes un informācija par pasākumu pieejamas šeit!

Ozols (īstajā vārdā Ģirts Rozentāls) ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību sāka 1996. gadā grupu “Fact” un “Rool Makaz” sastāvā. Solokarjeru sāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu “Neko 2005” (2000), kuram sekoja albumi “Cieņa un mīlestība” (2001), “Augstāk, tālāk, stiprāk” (2002), “Dūzis” (2003) un 2009. gadā izdotais albums “Neatkarība”. Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu “Atpakaļ nākotnē”. Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību “Austrumu bloks” viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, sasniedzis Zelta diska statusu ar albumiem “Cieņa un mīlestība” un “Augstāk, tālāk, stiprāk”, astoņas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu