Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Īlons Masks kļuvis par 11 bērnu tēvu (3)

Foto: AFP/SCANPIX

ASV miljardieris Īlons Masks un amerikāņu dziedātāja Graimsa (Klēra Bušē) sagaidījuši pasaulē trešo kopīgo atvasi, kas ir Maska vienpadsmitais bērns.

"Tesla Motors" un "SpaceX" dibinātājs, kā arī "X" (iepriekš "Twitter") īpašnieks devis jaundzimušajam vārdu Tehno Mehanikuss (Techno Mechanicus), saskaņā ar grāmatas recenziju, ko sestdien publicēja "New York Times". Kā zināms, drīzumā klajā nāks Maska biogrāfija, kas nosaukta viņa vārdā.

Masks un Graimsa jau ir vecāki trīsgadīgajam dēlam X Æ A-12 un vienu gadu vecajai Eksai Dārkai Sidereilai. 

Pāri vieno romantiskas attiecības kopš 2018. gada, taču neilgi pēc viņu otrā bērna piedzimšanas dziedātāja paziņoja, ka abi ir izšķīrušies. 

Publiski nav zināms, vai abi ir atjaunojuši attiecības, taču ārvalstu mediji ziņo, ka Masks un Graimsa tika kopā manīti Portofino, Itālijā šā gada jūlijā. 

Maskam nu ir trīs bērni ar dziedātāju Graimsu, pieci ar savu bijušo sievu, kanādiešu rakstnieci Džastini Vilsoni un divi ar viņa intelektuālā uzņēmuma "Neuralink" vadītāju Šivonu Zilisu. Masks arī zaudējis vienu bērniņu - 10 nedēļas veco zīdaini Nevadu pēkšņās nāves sindroma dēļ.

Uz augšu