Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Kaspars Dvinskis Džakartā palicis bez zoba

Basketbola komentētājs Kaspars Dvinskis sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" atklāj, ka Džakartā nonācis zobārsta krēslā. 

Dvinskis atklāj, ka garajā lidojumā no Amsterdamas uz Singapūru par sevi lika manīt veca kaite vienam zobam. 

"Pirmajās dienās kļuva diezgan traki, bija arī piepampums, bez zobārsta iejaukšanās nekādi," saka Dvinskis, kuram zobs tika izrauts.

"Bet zobārstniecība šeit ir ļoti laba un salīdzinoši lēta. Diezgan veiksmīgi sanāca tikt galā. (..) Pirmā vizīte bija militārajā slimnīcā, tur par konsultāciju, rentgenu, divu veidu antibiotikām, pretsāpju zālēm sanāca 26 eiro. Tā bija tuvākā vieta arēnai. Pēc tam organizatoriem jautāju, kura būtu ne tuvākā, bet labākā zobārstniecība. Viena no koordinatorēm – vietējā no Džakartas – ieteica savu zobārsti. Pie viņas jau krietni modernākā zobārstniecībā zoba izņemšana sanāca ap 90 eiro," atklāj basketbola komentētājs. 

Jau ziņots, ka Latvijas izlase, pirmo reizi piedaloties pasaules kausā, spēja izcīnīt 5. vietu. Vispirms apakšgrupā Latvijas izlase pārspēja Franciju un Libānu, bet zaudēja Kanādai. Nākamajā kārtā Latvijas izlase uzveica Spāniju un Brazīliju, iekļūstot ceturtdaļfinālā, kur piekāpās Vācijai. Cīņā par 5.–8. vietu Latvija vispirms uzvarēja Itāliju, bet čempionātu noslēdza ar Lietuvas sagraušanu.

Pirmdienas, 11. septembra, vakarā vairāki tūkstoši cilvēku Rīgā pulcējās pie Brīvības pieminekļa, lai sagaidītu Latvijas basketbola valstsvienību.

Foto: Fani pie Brīvības pieminekļa sveic Latvijas vīriešu basketbola izlasi

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 12. septembra numurā!

Uz augšu