Diāna Kubasova lauzusi abas kājas (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Diāna Kubasova
Diāna Kubasova Foto: publicitātes

Influencere, uzņēmēja un skaistumkaraliene Diāna Kubasova sociālajos tīklos dalījusies īsajiem stāstiņiem, atklājot, ka viņa guvusi kāju traumu. 

Dienā, kad sāka rādīt attiecību šovu "Randiņš ar Kubasovu", efektīgā influencere vietnē "Instagram" paziņoja, ka atrodas slimnīcā.

"Pirmās dienas neko nepubliskoju. Jau četras dienas atrodos [2. slimnīcā]. Man vajadzēja laiku saprast, kas notiek un kāpēc Visums mani apstādināja un pateica, lai pasēžu un padomāju," raksta Kubasova.

Foto: instagram/dianakubasova

Pēc tam viņa dalījās ar vēl vienu ierakstu, atklājot, ka viņai lauztas abas kājas.

Kubasova gan neatklāj, kā nonāca slimnīcā, vien min: "Man ir labākās draudzenes, kuras steidza mani apciemot uzreiz pēc negadījuma."

Jau ziņots, ka 12. septembrī pie Go3 skatītājiem nonāca šovs "Randiņš ar Kubasovu", kur Latvijā pazīstamā influencere, uzņēmēja un skaistumkaraliene Diāna Kubasova mīlestības vārdā pieņēmusi vēl nebijušu izaicinājumu – apmesties kādā greznā Itālijas villā kopā ar astoņiem vecpuišiem, no kuriem, iespējams, kāds kļūs par daiļās Diānas sirdsāķīti.

Astoņās sērijas Diānas sirdi centīsies iekarot 31 gadu vecais mūziķis Mārtiņš, 35 gadus vecais universitātes pasniedzējs Mikus, 34 gadus vecais dejotājs Artūrs, 32 gadus vecais bokseris Juris, 30 gadus vecais būvinženieris Rihards, 35 gadus vecais veikborda instruktors Matīss, 38 gadus vecais celtnieks Artūrs un 32 gadus vecais uzņēmējs Raivo.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu