""Tinder" kauss ir izsmelts sauss!" Liene Ušakova filmēsies jaunā mīlas šovā; aicina pieteikties arī tevi (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Liene Ušakova
Liene Ušakova Foto: publicitātes

2024. gada gada sākumā pie Go3 skatītājiem nonāks jauns iepazīšanās šovs “Amors”, kurā piekritusi piedalīties efektīgā Liene Ušakova.

Šova dalībnieki dosies uz burvīgu viesu namu Lietuvas vidienē, kurā pavadīs visu šova laiku un ļausies “Amora” spēles noteikumiem – negaidīti pavērsieni, dažādi uzdevumi un kaislības, kas gan satuvinās, gan izjauks dalībnieku attiecības un ikdienas dzīvi. Šova beigās viens laimīgais pāris laimēs iespēju doties medusmēneša cienīgā ceļojumā uz kādu no Eiropas skaistākajām pilsētām.

Dalībai šovā jau piekritusi Latvijā plaši zināmā interneta personība un influencere Liene Ušakova, kas šovu pielīdzina interneta iepazīšanās platformām:

“Kad "Tinder" kauss izsmelts sauss un pie piektā stāva loga diez vai princis pieklauvēs, man visa šī realitātes šova ideja absolūti nelikās peļama. Nevis neprātīga, bet pilnīgi normāla! Nekādas ilūzijas neloloju… Vīru es diez vai atradīšu, bet to, ka šis varētu būt kolosāls piedzīvojums, kas pilns prieka un varbūt arī kādas asaras, es zinu pilnīgi noteikti!”

Šovā aicināti pieteikties 18-35 gadus veci ļaudis, kuri meklē otro pusīti un kuri nebaidās no jauniem piedzīvojumiem. Filmēšana sāksies septembra beigās. Piesakies šeit!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu