Linda Abu Meri pamet darbu LTV

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Abu Meri
Linda Abu Meri Foto: Lauris Vīksne

Žurnāliste Linda Abu Meri, kura deviņus gadus vadīja "Rīta panorāmu", pārtrauc darba gaitas Latvijas Televīzijā (LTV).

“Kad pirms gandrīz desmit gadiem sāku darbu LTV, tas bija lēciens nezināmajā – man nebija ne jausmas, kā tas būs un ko sagaidīt, bet bija ļoti liela vēlme visu izdarīt pēc iespējas labāk. “Rīta Panorāma” bija vēl pavisam jauns raidījums, un esmu priecīga un pateicīga, ka, vienlaikus pašai mācoties, man ir bijusi iespēja piedalīties tās veidošanā un izaugsmē, pamazām kļūstot par visvairāk skatīto rīta pārraidi televīzijas ēterā. Aiz “Rīta Panorāmas” stāv jaudīga komanda – raidījuma vadītāji, tēlaini izsakoties, ir aisberga pati virsotne, bet spēks un jauda – ikviens, kurš pieliek savu roku, lai katru darbdienas rītu pulksten 6.30 mēs varētu saviem skatītājiem priecīgi teikt: “Labrīt!”

Pēdējie gandrīz desmit gadi man nesuši kolosālu profesionālu izaugsmi, jo Latvijas Televīzijā kvalitātes latiņa ir ļoti augsta – šeit nekad nepietiek ar “būs labi”, šeit der tikai “vislabāk!”. Paldies skatītājiem, kas to novērtē ar savu uzticību un mīlestību!

Noslēdzot ļoti intensīvu, aizraujošu un ārkārtīgi interesantu profesionālās darbības posmu, zinu, ka “Rīta Panorāma” joprojām būs neiztrūkstoša mana rīta sastāvdaļa – dzīvesprieks un emocijas, būtiskākās politiskās aktualitātes, viss svarīgākais, kas veido mūsu ikdienu un, protams, sports un uzticamākās laika ziņas – tā ir “Rīta Panorāmas” īpašā formula, kas ļauj dienai sākties uz pozitīvas nots! Paldies kolēģiem par drošā pleca sajūtu un paldies skatītājiem, ka izvēlaties Latvijas Televīziju, – jūs esat mūsu lielākā vērtība!” paziņojumā saka Abu Meri.

Kā "Sejām" norāda LTV mārketinga un komunikācijas daļas direktore Anita Jansone, par to, kas ieņems Abu Meri vietu, šobrīd vēl tiek domāts, līdz tam viņu aizstās citas Latvijas Televīzijas ziņu raidījumu vadītājas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu