Jūnijā ar īpašu jubilejas programmu Rīgā uzstāsies "Postmodern Jukebox"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.

Slavenais mūziķu kolektīvs “Postmodern Jukebox”, ko mēdz dēvēt arī par “popmūziku laika mašīnā”, izsludina jubilejas pasaules turneju “10”, kas norāda uz gadu skaitu kopš pirmā publiskā koncerta. Tās ietvaros grupa piedzīvos arī savu 1000. uzstāšanos, tādējādi atzīmējot dubultus svētkus.

Latvijas skatītājiem būs iespēja baudīt viņu koncertu 10. jūnijā Palladium koncertzālē.

Biļešu iepriekšpārdošana www.bilesuserviss.lv Izklaides pasta abonentiem, sākot no 20. septembra, plkst. 10.

Publiskā biļešu pārdošana visā www.bilesuserviss.lv tīklā no 22. septembra plkst. 10.

Koncertu apmeklētājus gaida žilbinošs un iedvesmojošs ceļojums "Postmodern Jukebox" muzikālajā visumā, kurā mūsdienu hiti un ikoniski popmūzikas gabali izskan caur pagājušā gadsimta 20. gadu džeza, svinga, ritma un blūza un citu klasisko stilu prizmu. Un tos profesionāli atdzīvina vieni no pasaules labākajiem dziedātājiem, dejotājiem un instrumentālistiem.

Kad talantīgais pianists Skots Bredlijs Ņujorkas Kvīnsas pagrabstāva dzīvoklī sāka savu muzikālo kolektīvu, tā priekšnesumi sākumā kļuva par interneta tiešsaistes veiksmes stāstu. Savukārt 2014. gada vasarā tie jau transformējās izpārdotos koncertos Ziemeļamerikā un visā Eiropā.

Debijas koncerttūre saņēma brīnišķīgas nozares izdevumu un pazīstamu mākslinieku atsauksmes. Turpmākajos gados ar "Postmodern Jukebox" starpniecību klausītāji iepazina desmitiem izcilu mūziķu, no kuriem daudzus mūsdienu ierakstu industrija iepriekš bija ignorējusi, un tādējādi tie kļuva par īstām zvaigznēm.

Pagājuši desmit gadi, sasniegti divi miljardi skatījumu "YouTube" kanālā, un jau kādu laiku simtiem tūkstošu uzticamu fanu visā pasaulē "Postmodern Jukebox" šovs kļuvis par ikgadēju muzikālu tradīciju. Turklāt viņi parasti ir arī rūpīgi sagatavojušies, ģērbjoties izmeklētos “vintage” tērpos, un ar prieku gatavi ienirt šajā muzikālajā piedzīvojumā.

“Līdz 2023. gada beigām "Postmodern Jukebox" būs snieguši jau 937 koncertus 44 valstīs,” uzskaita Skots Bredlijs, kurš veido grupas muzikālos aranžējumus un vada šovus.

“[Jāatzīst, ka] šāda veida ilgmūžība mūžam nepastāvīgajā nozarē mums bija pilnīgi negaidīta. Nav nevienas slepenas [panākumu] formulas, izņemot zināmu apsēstību ar klasisku skanējumu un vēlmi iepazīstināt [publiku] ar fenomenāliem talantiem. Mēs joprojām jūtamies pagodināti par skatītāju atbalstu šim projektam, kas turpina mūs iedvesmot un virza jaunos mākslinieciskos augstumos. Tā ir ideāla laulība, un mūsu 10 gadu jubilejas tūre būs īsti svētki.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu