Jau šonedēļ "Gaismas pilī" tiks izrādīta "Pienvedēja Piedzīvojumi" dokumentālā filma un notiks koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Par grupu “Pienvedēja piedzīvojumi” tapusi dokumentālā filma, kuru veidojis pieredzes bagātais kino režisors Jānis Orbidāns. Filma savu pirmizrādi piedzīvos sestdien, 23. septembrī, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē.

“Pie filmas strādājām četrus gadus. Beidzot tā ir gatava, un ar rezultātu esam ļoti apmierināti. Ļoti ceram, ka skatītāji uzzinās ko jaunu par grupas, kura nākamgad atzīmē 30 gadu jubileju, dalībniekiem,” stāsta filmas režisors Jānis Orbidāns.

“Strādāt ar Jāni un filmēšanas komandu bija aizraujoši,” par sadarbību ar režisoru stāsta grupas ģitārists Aldis Lunde-Kurzemnieks. “Pirmo reizi iejutāmies gan aktieru, gan varoņu lomās. Ar iznākumu esam ļoti apmierināti un ar interesi vērosim, kā skatītāji uztvers līdz šim nezināmus faktus par grupas dalībniekiem.”

Aplūko filmas tīzeri!

Filmas pirmizrāde pāraugs grupas koncertā, kurā izskanēs grupas lielākie hiti. Šāds pasākuma formāts ir līdz šim nebijis notikums Latvijas rokmūzikas vēsturē.

Jānis Orbidāns ir režisors ar vairāk nekā 15 gadu TV pieredzi, līdzautors seriāliem "Pa kokas pēdām. Kolumbija", "Briedis pret Briedi" un neskaitāmiem citiem TV projektiem, kā arī viens no kinofilmas "Dzimuši hokejam" autoriem.

Aicinām uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

Biļetes nopērkamas SIA “Biļešu serviss” tirdzniecības vietās un interneta vietnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu