"Mēs esam tāda jocīga ģimene, bet mums ir labi kopā." Luka Banki atklāti par privāto dzīvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Banki
Luka Banki Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlases treneris Luka Banki intervijā žurnālam "Ieva" pirmo reizi plašāk pastāsta par savu personīgo dzīvi. 

Banki atklāj, ka viņš ar sievu Silviju ir precējies 32 gadus un viņam ir divi bērni - dēls un meita.

Vaicāts par noslēpumu, kā kopā nodzīvot ilgus gadus, viņš saka: "Man nav receptes. Mana sieva Silvija te ir galvenais spēks, jums jājautā viņai. Sieva noturējusi mūsu ģimeni kopā. Karjeras sākumā ģimene pārcēlās uz katru jaunu vietu kopā ar mani, bet tad sapratām, ka bērniem tas ir ļoti grūti - ikreiz jauna vieta, skola, jauni draugi. Nolēmām, ka bērniem vajag stabilitāti. Mēs veidojām savu dzīvi dzimtajā pilsētā. Vienmēr saku, ka manu vecāku ģimene man devusi spārnus, lai lidotu, un saknes, lai paliktu. Un es cenšos dot to pašu saviem bērniem - dēls spēlēja basketbolu, ceļo pa valsti, meita ir zīmola "Prada" dizaina menedžere, strādājusi Anglijā un Šveicē, tagad dzīvo Vācijā.

Mēs esam tāda jocīga ģimene, bet mums ir labi kopā.

Mana sieva ir paveikusi brīnišķīgu darbu, ņemot vērā visu to stresu, kas saistās ar maniem pārbraucieniem un dzīvesveidu."

Tāpat intervijā Banki atklāj savu un sievas unikālo iepazīšanās stāstu. "Mūsu ģimenes ir savstarpēji pazīstamas ļoti sen. Mans brālis un Silvijas māsa bija skolasbiedri. Mēs pazinām vienus un tos pašus cilvēkus, gājām vienā skolā, esam vienā vecumā un abi spēlējām basketbolu.

Vispirms mēs bijām draugi, gandrīz vai kā brālis un māsa.

Pirmoreiz viens otru satikām, kad mums bija četrpadsmit gadu, vasaras brīvdienās jūras krastā. Pirmais flirts. Bet aizgājām katrs uz savu pusi un deviņpadsmit gadu vecumā satikāmies atkal. Un tad attiecības kļuva nopietnas. Saderinājāmies, apprecējāmies, tālāk jau bērni un šī trakā dzīve..."

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 20. septembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu