Duets "MANTRA VIII" debijas singlā dzied par izjūtām, kuras dažreiz ir grūti izprast

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ar debijas singlu “Mana telpa” Latvijas mūzikas skatuvei sevi piesaka mūzikas duets “MANTRA VIII”, lai ar jauno dziesmu klausītājiem nodotu emocionālu vēstījumu par mīlestības daudzveidīgumu. Tā stāsta par iekšēju ceļojumu mīlestības pasaulē, kas var izpausties gan kā mierinājums, gan pārdzīvojums.

Apvienība “MANTRA VIII” ir jaunizveidots un līdz šim plašākai publikai nezināms duets. Tajā apvienojušās divas jaunas mūziķes, kuras ar debijas singlu vēlas klausītājiem atgādināt par sajūtām ar kurām saskārušies daudzi, – mīlestības spēku celt un graut. Dueta dziesma “Mana telpa” ir pirmais solis, lai dalītos ar plašāku sabiedrību par dalībnieču personīgo attiecību un sajūtu pieredzes dažādajām krāsām.

Liene Leitāne, dziesmas līdzautore, par dziesmas vēstījumu stāsta:

“Daudziem zināms, ka mīlestība var būt gan skaista, gan rūgta. Tā var izpausties ne tikai kā piesātinātas laimes sajūta, bet arī kā toksiskas attiecības, kurās mēs varam pazaudēt sevi. Dziesmā vēlējāmies parādīt, ka mīlestība var izpausties gan kā prieks, gan sāpes. Tā sevī ietver cerības un izjūtas, kuras dažreiz ir grūti izprast.”

Foto: Publicitātes foto

Dziesmas “Mana telpa" vārdi vēsta par iemīlēšanos, uzticību un atteikšanos no sevis, aizvedot ikvienu klausītāju pārdomu ceļojumā, kas atgādina ne tikai uzticēties un mīlēt vienam otru, bet arī saglabāt savu individuālo brīvību, kas nereti mijas ar pakļaušanos, pieķeršanos un atgrūšanos no otra.

Foto: Publicitātes foto

“Mēs uzskatām, ka mīlestībai ir jābūt vienkāršai un dabiskai, un tā ir jāpiedzīvo ar cieņu, uzticību un savstarpēju sapratni. "Mana telpa" aicina izprast to, kas ir īsta mīlestība, norobežojoties no toksiskām attiecībām, kurās cilvēki zaudē sevi. Ticam, ka šis vēstījums rezonēs ar daudziem klausītājiem," 

par vēlmi caur mūziku runāt ar sajūtām stāsta dueta dalībniece Madara Martinkena-Igaune.

Dziesmu iespējams noklausīties Spotify un YouTube platformā. Tā tapusi sadarbībā ar producentiem Armandu Varslavānu un Edgaru Vilcānu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu