Elīna Pakalne reaģē uz saņemtajiem pārmetumiem no mājas saimnieces un brīdina citus (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere Elīna Pakalne vietnē "Instagram" reaģējusi uz izskanējušajām ziņām par viņas strīdu ar saimnieci, kura viņai iznomā māju. 

Atgādinām, ka mājas saimniece Vineta žurnālam "Privātā Dzīve" atklāja, ka pērn noslēdza telpu nomas līgumu ar Pakalnes dibināto firmu SIA B Team Production, kas ir spēkā līdz 2023. gada 15. novembrim. 

Taču 20. septembrī viņa no Pakalnes saņēmusi ziņu, ka viņa vairs nevar atļauties nomāt šo māju, jo radušās problēmas ar uzņēmuma uzturēšanu, un līdz 1. oktobrim viņa grasās to atbrīvot.

Saimniece apgalvoja, ka nomnieki "visu laiku kavējuši maksājumus", un nu parāds tuvojoties 2000 eiro. Tāpat viņa uzskata, ka nomnieki neesot gana labi rūpējušies par viņas īpašumu.

Nu Pakalne reaģējusi uz izskanējušo informāciju un dalījusies ar ierakstu vietnē "Instagram", kur publicējusi arī saraksti ar saimnieci un fotogrāfijas no mājas, kur mitinās. 

Pakalne savā ierakstā apgalvo, ka saimniece ūdens padevi atslēgusi par divu dienu kavētiem komunālajiem maksājumiem, pēc tam, kad tikusi informēta par Pakalnes vēlmi pārtraukt nomāt šo īpašumu.

"Noslēdzot Nomas līgumu, iemaksājām drošības naudu EUR 1097, no kuras tad arī piedāvāju segt šos komunālos maksājumus saskaņā ar līguma nosacījumiem," raksta Pakalne.

"Saskaņā ar līguma nosacījumiem, drošības nauda bija paredzēta tikai nesamaksāto rēķinu samaksai," norāda Pakalne.

Pakalne uzskata, ka saimnieces uzvedība esot raksturīga krāpniekiem.

"Dabīgais nolietojums jau radās pēc pāris mēnešiem, tāpēc pārējie potenciālie nomnieki, esiet uzmanīgi, slēdzot nomas vai īres līgumu ar šo īpašnieci," brīdina Pakalne. 

Jau ziņots, ka Elīna ar savu toreizējo draugu bokseri Kristapu Zuti sāka kopdzīvi šajā mājā Pierīgā pagājušā gada novembrī. Tolaik viņi filmējās šovā "Slavenības. Bez filtra". Abi saderinājās sezonas noslēgumā, taču jau augustā paziņoja, ka viņu ceļi ir šķīrušies. Tiesa, Elīnas pirkstā joprojām mirdz saderināšanās gredzens, lai gan viņa mājās uzturas viena ar abu suņiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu