Jūlijs Krūmiņš atklāj, kurā sabiedrības dāmā reiz bija ieķēries (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš.
Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš raidījumā "Slavenības. Bez filtra" atminas savu bijušo simpātiju, kas izrādās labi pazīstama sabiedrības dāma. 

Krūmiņš atvedis šova vadītāju Katrīni Vasiļevsku pie sava jaunības drauga Jura Miķeļa. Sarunas laikā Jūlijs atzīstas, ka reiz bija samīlējies sabiedrības dāmā Elitā Drākē, kura tajā laikā simpātijas pret viņu neizrādīja.

Jūlija simpātijas pret Elitu sākušās jaunībā.

"Viņa strādāja par medmāsu, bet man draugs tur bija galvenais ārsts, es pie viņa devos kārtis paspēlēt un šņabi iedzert, un viņa nāca..." ievelkot dziļu elpu, teic Krūmiņš. Viņš savam draugam teicis, ka vēlas iepazīties ar Elitu, taču tajā laikā sieviete viņu ignorēja.

Pirms kāda laika abi esot satikušies kādā pasākumā, un Jūlijs drosmīgi atzinies viņai par savām toreizējām jūtām.

Elita smaidot teikusi: “Varbūt tagad?”

Jūlijs gan neatklāj, ko Elitai atbildējis, tikai sejā parādījās smaids.

Kāpēc Jūlijs jaunībā necīnījies par savu simpātiju? Viņš uzskata, ka tas neesot ierakstīts viņa asinīs, cīnīties par sievieti, kura simpatizē, cita lieta esot tad, kad viņš no visas sirds ir iemīlējies.

Atgādinām, ka apgādā Zvaigzne ABC nule izdots Elitas Drākes un Zanes Baranovskas kopīgi uzrakstītais romāns “Astoņas mīlestības”. Autores to ir nodēvējušas par dzīvesstāsta iedvesmotu romānu, jo tā pamatā ir Elitas Drākes dzīve gan ar kāpumiem, gan krasiem pagriezieniem.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu