FOTO Ar koncertu un jautru ballīti nosvinēta Chris Noah debija latviešu valodā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Dāvis Dambenieks/Nauris Veiss

Mūziķis Chris Noah, kurš līdz šim rakstījis un izpildījis dziesmas tikai angļu valodā, skatītāju piepildītā zālē nosvinējis sava pirmā singla izdošanu latviešu valodā.

Koncertā kultūrtelpā “Tu jau zini kur” 28. septembrī izskanēja gan klausītāju iemīļotākie Chris Noah skaņdarbi, gan arī, pirmo reizi uz lielās skatuves, mūziķa nupat izdotā dziesma latviešu valodā “Cik tālu vēl?”, kas zālē tika uzņemta ar skaļām ovācijām. Skatītājus iepriecināja arī nebijuši Krisa dueti ar koncerta īpašajiem viesiem – Fiņķi un Kristīni Pāži.

Svinības draugu un mūziķu lokā līdz pat rīta gaismai turpinājās Tallinas ielas “Ezītis miglā”, kur viesiem bija iespēja nogaršot īpaši šim notikumam radīto Chris Noah kokteili “Take a Minute”, kā arī gremdēties sarunās un izbaudīt necerēti silto septembra nakti.

“Ir patiešām īsta svētku sajūta,” teic Chris Noah, “esmu pateicīgs visiem, kas atnāca un bija kopā ar mums. Šis bija pirmais mans solo koncerts pēc ilgāka laika, un klausītāju atsaucība un foršā enerģija, ko jutu zālē, sniedz man pārliecību, ka esmu uz pareizā ceļa un iedvesmo tiekties pēc arvien lielākiem sapņiem.”

Chris Noah ir vienīgais Latvijas jaunais mūziķis, kuram šobrīd ir aktīva sadarbība ar ierakstu kompāniju Sony Music Entertainment. Arī jaunā dziesma “Cik tālu vēl?” laista klajā Sony paspārnē, kopradot to ar britu producentu Kristoferu Harisu (Kristofer Harris) un mūziķiem Mārci Jukumsonu-Jukumnieku, Jēkabu Zemzari, Kristīni Prauliņu, Dāvi Jurku, Keitiju Eizenbardi un Kasparu Vizuli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu