Ko Latvija straumēja aizvadītajā nedēļā? Nemainīgi līderi un jaunpienācēji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ritvars Stankevičs

“Zelta Mikrofons” sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā iknedēļas topu “Straumētākais ieraksts ar Elektrum”, kurā katru nedēļu apkopo Latvijā mūzikas straumēšanas vietnēs visvairāk klausītākās dziesmas un albumus. 39. nedēļā kārtība ir mainījusies albumu topos un iepriecina arī daži jaunpienācēji.

Latvijas singlu topā nemainīgi trijniekā ir “Singapūras Satīns” dziesmas - virsotnē ir “Degviela”, otrajā vietā atrodas “Labvakar” un trešā ir “Uz seen”. Grupai 10. oktobrī iznāks jaunais albums “Super”, piesakot savas pretenzijas arī uz citām topa pozīcijām. “Singapūras Satīna” savas līderpozīcijas saglabā, labi pazīstot savu auditoriju - viņi ir atraduši zelta vidusceļu starp hiphopu un deju mūziku, esot labi kompanjoni savam klausītājam atpūtas brīžos.

Foto: publicitātes.

Latviešu albumu topā atpakaļ pirmajā pozīcijā ir reperis Wiesulis un producents sangvn ar albumu “Fianchetto”. Otrajā vietā viņiem seko Msencis un Grandmāsters Neons ar “goda vards cetri”, bet trešie ir aizvadītās nedēļas līderi “Sudden Lights” ar “Miljards vasaru”. Topa desmitajā vietā ir jaunums - grupa “Rīmdari” ar mazalbumu “REPMŪZIKA EP”.

Foto: publicitātes.

Kombinētajā singlu topā joprojām līdere ir Doja Cat ar “Paint The Town Red”. Otro vietu ieņem Kenja Greisa ar “Strangers”, bet trešajā, pa vienu uz augšu, ir kanādiešu popdziedātāja Teita Makreja ar “greedy”. Latviešu topa līderi “Singapūras satīns” ar “Degvielu” šajā topā ir desmitie.

Foto: publicitātes.

Arī apvienotā albumu topa pirmajā vietā ir Doja Cat ar sepembrī izdoto albumu “Scarlet”. Otrajā vietā joprojām ir Treviss Skots ar “Utopia”, bet trešā ir Olivija Rodrigo ar “GUTS”. Latviešu albumu topa līderi Wiesulis un sangvn ar “Fianchetto” šeit ir piektie. Savukārt astotajā vietā šoreiz ir jaunums 21 gadus jaunais amerikāņu reperis/ dziedātājs Lil Tecca ar albumu “TEC”.

Foto: publicitātes.

Akcentējot jaunizdoto mūziku, septembra beigās jaunu albumu “Autumn variations” izdeva slavenais dziesminieks Eds Šīrans un jauns albums ir arī reperim Lil Wayne “Tha Fix Before Tha VI”. Iznācis arī “Thirty Seconds To Mars” albums "It's The End Of The World But It's A Beautiful Day". Savukārt ar jaunām dziesmām klajā nākuši klasiķi: “Rolling Stones” - “Sweet sounds of heaven”, piedaloties dziedātājai Lady Gaga, “U2” izdevuši “Atomic city”, un arī deviņdesmito popgrupa “*NSYNC” apvienojušies uz vienu dziesmu - “Better Place”. Jauns singls “Mosquito” ir dziedātājai PinkPantheress, kas jau ir pabijusi staumētākajā topā ar “Boy'sa Liar Pt.2”. Rudens vēl atnesīs jaunu mūziku, tad tikai jālūko, kā to iemiksēt savās mūzikas izlasēs, lai ir uz palikšanu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu