Rīgā uzstāsies amerikāņu alternatīvā roka grupa "X Ambassadors"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Koncertzālē "Palladium" 17.februārī uzstāsies amerikāņu alternatīvā roka grupa "X Ambassadors", informēja "All Music Live" pārstāve Danute Vareikaite.

Trīs albumus izdevušie mūziķi sevi dēvē par rokgrupu. Viņi sadarbojās arī ar hiphopa, populārās un elektroniskās mūzikas veidotājiem. Hiphopa mākslinieks Eminems, dziedātāja Bibī Reksa, apvienība "Imagine Dragons", "Lost Frequency", "Kygo", Lizo ir tikai daži no māksliniekiem, ar kuriem "X Ambassadors" ir strādājuši kopā.

"X Ambassadors" savu muzikālo darbību uzsāka 2009.gadā. Grupa izdevusi vairākus singlus, no kuriem viens - "Litost", tika iekļauts filmas "The Host" skaņu celiņā.

Dziesma "Unconsolable" sekmēja "X Ambassadors" mūzikas karjeras kāpumu. "Imagine Dragons" dziedātājs Dens Reinoldss, atrodoties slimnīcā, dzirdēja dziesmas akustisko versiju un lūdza ierakstu kompāniju "Interscope" parakstīt kontraktu ar dziesmas autoriem.

Grupas pirmais albums "VHS" ieguva platīna statusu. Albumā bija iekļauti arī tādi grupas hiti kā "Unsteady" un "Renegades". 2019.gadā grupa izdeva savu otro albumu "Orion", bet 2020.gada martā - albumu "Belong". 2021.gadā iznāca grupas jaunākais albums "The Beautiful Liar".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu