Miks Dukurs atklāj privātas detaļas, kā pēc šķiršanās sadalījis mantu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūziķis Miks Dukurs oktobra sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka izjukusi viņa laulība ar bērnu māti Lauru Dukuri. Nu šovā "Slavenības. Bez filtra" viņš atklāj, kā pēc šķiršanās tiks sadalīti ģimenes īpašumi.

Pirms vairākiem gadiem Mika ģimene realizēja apjomīgu un nozīmīgu projektu - savas mājas būvniecību. Pēc šķiršanās viņš to atdevis sievai, bet pats paturējis automašīnu.

"Viss paliek bērniem - bērni dzīvoja šajā mājā!" tā Dukurs.

Miks abu kopīgo privātmāju pametis šī gada 1. septembrī, paņemot līdzi vien dažas mantas - drēbes, datoru un ģitāras. Tomēr nekur tālu viņš nav aizgājis - Mika jaunā dzīvesvieta atrodas vien astoņu minūšu attālumā, lai būtu tuvāk bērniem. "Loģiski, nav 50:50 variants, bet es piedalos jebkurā gadījumā," par bērnu sadalīšanu izsakās Miks.

Kā zināms, Mika ģimenes mājā tika iekārtota arī ierakstu studija. Nu viņš atradis jaunas telpas. 

Lai arī mūziķis izvairīgi runā par šķiršanos, viņš norāda, ka viņam ar sievu nav noslēgts laulības līgums, un tas šo procesu sarežģījot. 

Jau vēstīts, ka par šķiršanos no sievas un savu bērnu mātes Dukurs paziņoja ar soctīklu starpniecību.

Kā zināms, Miks un Laura reiz saskatījās kāpņu telpā, jo dzīvojuši viens otram kaimiņos. Viņi mija gredzenus 2012. gada septembrī. Abi ir vecāki dēlam Frenklinam un meitai Melānijai.

Nesen Dukurs publiski atklāj, ka cīnās ar alkohola problēmu. "Un es saprotu, ja es tā turpināšu, man nebūs ne dēla, ne meitas, ne sievas, ne mājas. Nekas īsti nebūs vairs," atklāts bija Miks. "Es vēlos nepazaudēt to, kā dēļ esmu laimīgs. Mana laime vienmēr ir bijusi ģimene, mājas."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu