Straumēšanas topa 41. nedēļa atnes divus izteiktus līderus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Roberts Āboltiņš

“Zelta Mikrofons” sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā iknedēļas topu “Straumētākais ieraksts ar Elektrum”. Topa 41. nedēļa piesaka jaunus līderus, kuru dominējošā pozīcija bija jau sagaidāma.

41. nedēļas Latvijas topa uzvarētāji ir grupa “Singapūras Satīns”. Pagājušajā otrdienā, 10. oktobrī, grupa publiskoja jaunāko albumu “SUPER”, kas debitējis latviešu albuma topa virsotnē. “Singapūras satīns” ir aizņēmis arī latviešu singlu topa pirmās trīs vietas: “Degviela” ir pirmā, “Labvakar” otrā, bet “Uz seen” - trešajā vietā. Savukārt “Augsts asinsspiediens” šajā nedēļā ir sestā klausītākā dziesma. Albuma topa sestajā vietā ir grupas iepriekšējais albums “Stonks”. Tāpat “Singapūras satīns” šoreiz ir vienīgie no latviešiem, kuri ir atrodami apvienotajā singlu un albumu topā blakus ārzemju mūzikas zvaigznēm.

Foto: Grupas "Singapūras satīns" albuma "Super" prezentācija

“Ja godīgi, tas ir vienkārši SUPER, ka “SUPER” ir pirmajā vietā un paldies visiem, kuri noklausījās “SUPER” un atzina to, ka albums ir SUPER! Protams, respektējam to, ka dažiem, kuri noklausījās “SUPER” un nepiekrita, ka “SUPER” ir SUPER, bet tas laikam īsti nav iespējams, jo tas tomēr ir “SUPER”, nevis “STONKS”,” grupa pateicības vārdus virknējusi kā mēles mežģi.

Foto: publicitātes

Jāatzīmē, ka latviešu singlu topā nemainīgas pozīcijas saglabājušas pirmās piecas vietas! Bet latviešu albumu topā pārsvarā novērojama ir lejupslīde. Lielas pārmaiņas varētu atnest novembris, kad jaunu albumu sola ansis.

Foto: publicitātes

Kas attiecas uz ārzemju mūziku, otrs 41. nedēļas līderis, kas atrodams gan kombinētā singlu, gan apvienotā albumu topa virsotnē, ir Dreiks. Viņa albums “For All Dogs” tika izdots 6. oktobrī un tajā ir 23 kompozīcijas, kurās Dreiks sadarbojas ar citām mūzikas zvaigznēm. Tā, piemēram, kombinētā singlu topa pirmajā vietā ir “IDGAF” - Dreika sadarbība ar reperi Yeat, bet astotajā vietā “First Person Shooter”, sadarbība ar reperi J. Cole.

Foto: publicitātes

Kombinētā singlu topā otrajā vietā ir Kenja Greisa ar “Strangers”, bet trešā Doja Cat ar “Paint The Town Red”. Aizvadītās nedēļas dubultkoncerts Arēnā Rīga albuma topa trešajā vietā pacēlis repera 50 cent 2003. gada albumu “Get Rich Or Die Tryin'”, savukārt vairāku nedēļu līderis Trevisa Skota albums “Utopia” ir noslīdējis uz ceturto vietu.

Foto: publicitātes

Nākamās nedēļas topā varam gaidīt arī kaut ko no Troja Sivāna albuma “Something To Give Each Other”, kas tika izdots 13. oktobrī. Jāpiemin arī tas, ka jaunu albumu “One More Time…” 20. oktobrī izdos “Blink 182”, 27. oktobrī gaidāms “DJ Shadow” albums “Action Adventure”. Savukārt jaunas dziesmas ir izdevušas Ice Spice - “"Pretty Girl ft. Rema" un Paloma Feita - “How You Leave A Man”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu