"Saimnieks meklē sievu" varoņi izvēlējušies savas līgaviņas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šova “Saimnieks meklē sievu” jaunākajā sērijā divi no varoņiem, Jānis un Sandis, beidzot izvēlējušies īsto. 

Sandis vispirms uz randiņu aicināja Madaru – viņi devās izbraucienā ar kuģīti un pat sliktie laikapstākļi netraucēja abiem padejot uz klāja. Taču pēc randiņa Sandis atzina, ka nav līdz galam jutis romantiku, tāpēc tās pašas dienas vakarā lēma, ka viņa saimniecību jāpamet Madarai.

Nākamajā rītā Sandis aicināja uz randiņu Elīnu – aizveda uz savu kokapstrādes darbnīcu, lai redzētu, kā Elīna novērtē viņa sirdsdarbu. Tikmēr Amanda palika mājās, uzkopjot virtuvi. Pēc randiņa Sandim bija jāizvēlas, kuru no abām atstāt saimniecībā, un viņš lēma, ka vēlas turpināt iepazīt tuvāk Elīnu.

Elīna
Elīna Foto: publicitātes

Savukārt Jānis pārsteidza savas līgaviņas ar negaidītu viešņu pievienošanos viņu vakara galda spēlei. Neko nepaskaidrojot un neiepazīstinot ar viešņām, viņas pievienojās Ramonai un Selīnai uz dīvāna. Vēlāk Jānis ar Ramonu un Selīnu devās uz pirtiņu, kur negaidītās viešņas viņiem nepievienojās.

Nākamajā dienā Jānis uz romantisku pikniku aicināja Selīnu. Randiņa laikā viņi sprieda par to, kā būtu svinēt kāzas Vānes estrādē, cik kupla ģimene no katras puses ierastos uz kāzām, kā arī ļāvās lēnai dejai lietū. Dienas izskaņā Jānis lēma, ka vēlas tuvāk iepazīt Selīnu, par ko Ramona it nemaz nebēdājās, jo nevēlējās, lai Jānis viņu izvēlas.

Selīna
Selīna Foto: publicitātes

Jau nākamnedēļ savu izvēli veiks pārējie šova saimnieki – Mārtiņš, Krišjānis un Juris. Arī viņi steigs doties uz randiņiem, lai pārliecinātos par to, kādu izvēli veikt dienas izskaņā un ar kuru no līgaviņām doties kopīgā ceļojumā, lai vēl tuvāk iepazītos viens ar otru.

Skaties iepazīšanās šovu “Saimnieks meklē sievu” pirmdienās plkst. 21.45 kanālā TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu