Baiba Sipeniece-Gavare visā krāšņumā parāda savu slaido augumu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Radio un TV personība Baiba Sipeniece-Gavare piedzīvojusi vizuālas izmaiņas - krietni novājējusi un vienā no jaunākajiem "Instagram" īsajiem stāstiņiem dalījusies ar foto, kur parāda savas jaunās aprises.

Sipeniece-Gavare vietnē "Instagram" ievietojusi kadru, kur redzama košā kleitā. "Rīga, es nāku!" – tā tautā iemīļotā personība.

Foto: baiba.sipeniecegavare/Instagram

Atgādinām, ka Baiba nesen devās aizraujošā piedzīvojumā, pievarot 120 km garu distanci nepilnas nedēļas laikā. Šis piedzīvojums vainagojās ne vien ar pozitīvām emocijām, bet arī ar izmaiņām ārējā izskatā.

Runājot par vizuālajām pārmaiņām, Baiba nesenā intervijā noteica, ka tam viņas acīs patiesībā neesot nekādas nozīmes. "Viss momentā var atnākt atpakaļ."

Viņa uzsvēra, ka daudz svarīgāka ir ticība sev. "Pirms pārgājiena kārtīgi iestaigāju apavus un gāju pie treneres, lai uztrenētu muskuļus. Kad pateicu, uz ko esmu parakstījusies, trenere ievilka elpu, izelpoja un teica: "Tu to varēsi!" To pašu pateica arī mans vīrs, bet bija arī tādi, kas šaubījās. Tāpēc ļoti svarīgi ir tas, kā līdzcilvēki pret tevi izturas, kad gribi pieņemt svarīgu dzīves lēmumu," sprieda Baiba.

Jau vēstīts, ka minētais piedzīvojums tiks atspoguļots raidījumā "Ārpus zonas: polārais loks", kas pie skatītājiem tas nonāks vien nākamā gada pirmajā pusē.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu