Humora šovs "Četri brāļi" atgriežas ar jaunu sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Vīksne

Nāk rudens apgleznot Latviju, un “Četri brāļi” ar jauno sezonu! Jaunās telpās un ar jaunu cīņas sparu viņi centīsies noskaidrot, kurš no visiem pa vasaras brīvlaiku pieņēmies prātā un izveicībā un kurš – tikai apkārtmēros. Humora šovs ar Latvijā vēl nebijušiem izaicinājumiem un unikāliem improvizācijas elementiem – tas viss jau pavisam drīz, “Četru brāļu” otrajā sezonā.

Četri brāļi Kozlovski – Kozmens (Mārtiņš), Oskars, Juris un Jānis atgriežas ar otro šova sezonu, lai piepildītu šo vēso un tumšo laiku ar smiekliem, pozitīvismu un jauniem izaicinājumiem. Šogad skatītājus sagaida seši unikāli šovi, ar pirmo jeb sezonas atklāšanas šovu jau 26. oktobrī, vienā no Rīgas jaudīgākajiem naktslokāliem – naktsklubā "Tower" Brīvības ielā 214B, VEF Kvartālā.

Vieta mainās, bet formāts nemainīgs, jo katrā šovā brāļi atradīs jaunus veidus, kā izklaidēt skatītājus, vienam otru iznest cauri un pārspēt uzdevumos, lai galu galā noteiktu, kurš no viņiem tad ir pelnījis Labākā brāļa titulu šajā sezonā.

Pirmajā sezonā varēja vērot, kā viņi mēģina atrisināt dažādus uzdevumus izveicības un loģikas stafetēs, kur, kā pierādījās, var trūkt gan vienas, gan otras, vai pat abu, un tik un tā izdzīvot līdz gandrīz 30 gadiem; gan to, kā katrs no viņiem gandrīz veiksmīgi pagatavo sarkano samta kūku un neviens pat nenodedzina virtuvi.

Foto: Lauris Vīksne

Šogad būs iespēja brāļus redzēt dažādās trasēs gan ļoti solīdi apģērbtus, gan apakšveļā, gan vicinoties ar visvisādiem priekšmetiem, gan mēģinot tos noturēt taisni. Par to visu vairāk, protams, varēs uzzināt, atnākot uz visiem šoviem.

Četriem brāļiem, kā ierasts, uz skatuves pievienosies katru reizi jauns īpašais viesis, kurš piedalās gan improvizācijā, gan jokos. Īpašie viesi četru brāļu šovā ir kā Kinder Suprise šokolādes olas, jo nekad nezini, kas tur būs šoreiz. Pirmajā sezonā brāļiem pievienojās Jānis Pētersons no grupas “Citi zēni”, modele un TV personība Māra Sleja, dziedātāja un māksliniece Katrīna Dimanta un saldajā ēdienā – aktieris Andris Bulis.

Par muzikālo pavadījumu un melodisko labsajūtu rūpēsies īpaši šovam izveidotā apvienība “Pusbrāļi” (Jānis Niedra, Artūrs Strautmanis, Toms Valmiers). Kā arī katrā šovā “Pusbrāļi” kopā ar Kozmenu pirmatskaņos dziesmu par kādu sabiedrībā nozīmīgu tēmu – vai tas ir neizlietots dāvanu kupons uz šokolādes masāžu, vai kūka, kuru apēst tumšā alejā – tā, lai sieva nenojauš... Lai kas tas arī būtu, tas būs burtiski neatkārtojami un vienreizēji, jo tā būs, iespējams, pirmā un pēdējā iespēja šīs dziesmas dzirdēt dzīvajā skanējumā.

Atpūtas pauzēs klātesošos priecēs ne tikai sarunas un dvēseli veldzējoši dzērieni, bet arī līganu gurnu kustību raisošie deju grīdas pavēlnieki DJ Kress un DJ Plastix.

Visu jaunāko un svarīgāko par šovu iespējams uzzināt soctīklā Instagram un apvienības mājaslapā, bet biļetes savlaicīgi iegādāties vietnē spiediens.com, lai varētu uzlādēties ar pozitīvām emocijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu