Šova "Saimnieks meklē sievu" dalībniekam neviena līgaviņa nav gana laba (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš ar līgaviņām
Mārtiņš ar līgaviņām Foto: publicitātes

Pirmdien, 23. oktobrī, šovā “Saimnieks meklē sievu” savu liktenīgo izvēli paziņoja trīs saimnieki – Krišjānis no Amatas, Mārtiņš no Lūznavas un Juris no Ogresgala. 

Krišjānis steidza vest uz randiņu Vācijā dzīvojošo Justīni, kurai bija sarūpējis ko patiešām iespaidīgu – lidojumu gaisa balonā. Randiņa laikā bija redzams, ka abu starpā sāk uzplaukt romantiskas jūtas, bija arī pirmie skūpsti. Arī saimniecībā palikusī Kristīne juta, ka Krišjānis dos priekšroku Justīnei.

Nākamajā rītā, kas izrādījās arī Krišjāņa dzimšanas diena, viņš paziņoja Kristīnei, ka izvēlas Justīni. Tās pašas dienas vakarā viņi devās uz Krišjāņa dzimšanas dienas ballīti, kurā viņš iepazīstināja Justīni ar saviem draugiem.

Krišjāņa izvēlētā Justīne
Krišjāņa izvēlētā Justīne Foto: publicitātes

Bet Juris vakarā steidza baudīt romantiku, kopā ar abām līgaviņām dodoties uz kublu, kur baudīja zemenes, šokolādi un spriedelēja par bučošanos. Liene ļāvās Jura izaicinājumam kopīgi nobaudīt zemeni, bet Ilze uz to nebija pierunājama, jo uzskata, ka kārtīgas dāmas tā neatļaujas, jo šādām lietām nav jānotiek publiski. Nākamajā rītā Juris uz randiņu aicināja Lieni, abu starpā bija jūtama romantika, taču uzreiz pēc randiņa, atgriežoties saimniecībā, Juris kopīgā laivu izbraucienā aicināja doties Ilzi.

Kad saimniekam bija laiks veikt izvēli, viņam tā īsti netika dota, jo Ilze negaidīti paziņoja, ka Juri neredz sev blakus, rezultātā Juris izvēlējās Lieni.

Jura izvēlētā Liene
Jura izvēlētā Liene Foto: publicitātes

Tomēr visvairāk ar savu izvēli šajā epizodē pārsteidza Mārtiņš. Par spīti randiņiem, kas, pēc visa spriežot, bija aizvadīti uz pozitīvas nots, Mārtiņš nāca klajā ar negaidīju paziņojumu, ka abas līgaviņas izlēmis sūtīt mājās, jo īsti neredz nevienu no dāmām sev līdzās.

“Tas nav tas, ko es īsti līdz galam meklēju. Kaut kādā apvienojumā viss būtu ļoti perfekti, bet tāda ir mana izvēle,” paskaidroja Mārtiņš.

Turpmākajās epizodēs četri saimnieki, kas izvēlējušies savas otrās pusītes, dosies romantiskos ceļojumos, lai tuvāk iepazītu viens otru un pārliecinātos par to, vai izlēmuši  pareizi.

Skaties iepazīšanās šovu “Saimnieks meklē sievu” pirmdienās plkst. 21.45 kanālā TV3.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu