Joprojām mīl? Elīna Gluzunova atklāti par attiecībām ar bērnu tēvu Artjomu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/artjoms.gluzunovs, TVNET GRUPA / TVNET kolāža

Šova "X Faktors" trešās sezonas uzvarētāja, influencere un manikīra speciāliste Elīna Gluzunova sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" atklāti pastāstīja par attiecībām ar bērna tēvu Artjomu Gluzunovu. 

Atgādinām, ka Gluzunovi piedalījās realitātes seriālā "Ģimene burkā". TV skatītāji bijuši liecinieki tam, ka abu attiecībām tikušas dotas neskaitāmas iespējas. Nu Elīna intervijā prāto, vai, viņasprāt, tā ir mīlestība. 

"Ja godīgi, es nezinu, kā noformulēt to, kas ir mīlestība. Es zinu, kas ir beznosacījumu mīlestība, kad tu esi gatavs uz visu otra cilvēka dēļ, lai tikai viņam viss būtu labi. To es izjutu tad, kad piedzima mana meita. Es tikai tad sapratu, kas ir mīlestība. Runājot par to, vai es mīlu Artjomu, jā, es viņu mīlu. Iespējams, tas ir kaut kāds savdabīgs mīlestības izpausmes veids mums vienam pret otru, es nezinu.

Bet, ja man jautā, vai es varu bez viņa dzīvot, tad nē, es nevaru bez viņa dzīvot. Nevaru.

Kaut kur man tā doma ir, ka mēs visu varam salabot."

Par to, kādas šobrīd ir abu attiecības, kāds ir viņas viedoklis par dalību pašmāju šovā, kādi ir lielākie jaunumi viņas dzīvē lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu