Pilnībā izpārdots vienīgais Eda Šīrana koncerts Baltijas valstīs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Milzīgu ažiotāžu radīja ceturtdienas, 26. oktobra, rītā sākusies biļešu pārdošana uz Eda Šīrana koncertu, kas nākamā gada 3. augustā norisināsies Kauņas Stepona Darjusa un Staša Girēna stadionā.

Neskatoties uz rūpīgiem sagatavošanas darbiem, brīžiem biļešu sistēma nespēja apmierināt pārlieku daudzo interesentu pieteikumus. Likumsakarīgi, jo visas biļetes tika izpirktas vēl Baltijas izklaides un mūzikas industrijas vēsturē vēl nebijušā ātrumā. Tas uzskatāmi apliecina, ka arī mūsu reģionā aizvien biežāk pasaulslavenu mākslinieku koncertu pieprasījums pārsniedz piedāvājumu un biļešu iegādi nevajag novilcināt.

Koncerts notiks mūziķa “+ – = ÷ x Tour” (“The Mathematics Tour”) turnejas ietvaros ar 360 grādu skatuvisko un audiovizuālo uzbūvi.

Tiem, kas paspēja iegādāties biļetes, sagaidāms neaizmirstams vakars, jo Eda Šīrana dzīvās uzstāšanās ir slavenas ar enerģiju, emocijām un intīmo saikni ar publiku. Šis izpārdotais koncerts ir kārtējais apliecinājums Šīranam kā vienam no pasaulē iemīļotākajiem māksliniekiem.

Zināms, ka koncerta īpašā viesa statusā apstiprināts britu dziedātājs Kalums Skots, taču ļoti iespējams, ka viņš nebūs vienīgais. Gan tie, kuriem savā īpašumā izdevies gūt biļetes uz augustā paredzēto koncertu, gan arī uzticīgajiem dziedātāja faniem plašāka informācija pieejama vietnēs www.EdSheeranKaunas.com un www.edsheeran.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu