Straumēšanas topā iekļuvis 2004. gadā izdots latviešu albums (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

“Zelta Mikrofons” un portāls TVNET piedāvā iknedēļas topu “Straumētākais ieraksts ar Elektrum”, kurā apkopo dziesmas un albumus, kas mūzikas straumēšanas vietnēs Latvijā konkrētajā nedēļā ir bijušas vispopulārākās. 43. nedēļas topā līderi nostiprina savas pozīcijas, bet ir arī viens, liels pārsteigums!

Latvijas straumēšanas topā joprojām dominē “Singapūras Satīns”. Viņu oktobrī izdotais albums “Super” ir pirmais gan latviešu, gan kombinētajā albumu topā. Savukārt 2021. gada albums “Stonks” ir astotais klausītākais. Latviešu singlu topa virsotnē ir dziesma “Uz seen”, tai seko “Degviela” un trešā klausītākā ir dziesma “Labvakar”. “Singapūra Satīna” singli atrodami arī apvienotā singlu topa astotajā un desmitajā vietā.

Foto: publicitātes

Jāatzīmē, ka latviešu singlu topā nemainīgas pozīcijas saglabājuši “Bermudu Divstūris” un “Apvedceļš” ar “Brāl' Ar Dzīvi Nekaulē” - ceturtā vietā, un arī Fiņķis un Patrisha “Raķešu zinātne” - piektā vieta. Ar diviem singliem top desmit ir arī Wiesulis un sangvn, kā arī MSencis un Grandmasters Neons. Savukārt devītā klausītākā ir repera $ourJ dziesma “Jaa Mazaa Es Skaabais”. Latviešu albuma topā otrais klausītākais ir Wiesuļa un sangvn “Fianchetto”, bet trešais klausītākais albums ir MSencis un Grandmasters Neons “goda vards cetri” (tandēma šī gada albums “Godavārd5” šoreiz ir sestajā vietā).

Foto: publicitātes

Latviešu albuma tops ir atnesis pārsteigumu no 2004. gada - ceturtais klausītākais ir Detlef albums “Tu Izliecies Par Sevi”, kurā ir tādi milenāļiem zināmi hiti kā “Četras sienas”, “Tu izliecies par sevi”, “Stils nevainīgs”, “Blind Actor” un “The Time has come”. Albuma pēkšņā popularitāte saistīta ar Detlef koncertu Palladium Riga šī gada 21. oktobrī. Tas esot bijis ļoti labi apmeklēts pasākums, ko sanākušie uzņēmuši ar ovācijām.

Foto: publicitātes

Apvienotajā singlu topā nemainīgi pirmajā vietā ir Kenja Greisa ar “Strangers”. Šajā nedēļā uz otro vietu pakāpusies ir Teita Makreja ar “greedy”, bet trešā klausītākā ir dziesma “Paint The Town Red”, kuru izpilda neviena cita kā Doja Cat.

Foto: publicitātes

Savukārt kombinētajā albumu topā klausītākie ir jau pieminētie “Singapūras Satīns”, kas otrajā pozīcijā atstājuši smagsvara Dreika albumu “For All The Dogs”. Trešajā vietā ir Skota Trevisa albums “UTOPIA”.

Tuvākajās nedēļās gaidāmi vairāku slavenu albumu atkārtoti izdevumi, tajā skaitā britu “Oasis” slavenā albuma “The Masterplan” remāsterētais izdevums, atsevišķi Bītlu diskogrāfijas izdevumi, grupas “R.E.M.” albuma “UP” 25. jubilejas izdevums. Straumēšanas topā varam gaidīt kaut ko no PinkPantheress, kuras albums “Heaven Knows” iznāks 10. novembrī. Bet 17. novembrī jaunu albumu “Rockstar” izdos leģendārā Dollija Pārtone! Runājot par pašmāju mūziķiem, 11. novembrī gaidām jaunumus no anša un grupas “Kaut Kaili”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu