Straumēšanas topā Intars Busulis met vārdisku izaicinājumu “Singapūras Satīnam”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Una Taal

​“Zelta Mikrofons” un portāls TVNET piedāvā iknedēļas topu “Straumētākais ieraksts ar Elektrum”, kurā apkopo dziesmas un albumus, kas mūzikas straumēšanas vietnēs Latvijā konkrētajā nedēļā ir bijušas vispopulārākās. 44. nedēļa atnesusi vairākus jaunumus un vienu izaicinājumu!

Latvijas singlu un albumu topa līderu trijnieks ir saglabājies nemainīgs. Vēl joprojām “Singapūras Satīns” ir topā gan ar jauno albumu “Super” un tā singliem “Degviela” un “Labvakar”, gan ar senākām dziesmām - “Uz seen”, sadarbība ar “A-Europa” ir singlu topa pirmajā vietā. Arī 2021. gada albums “Stonks” ir aktīvā rotācijā, šajā nedēļā ierindojas 6. vietā.

Foto: publicitātes

Latviešu albuma topa otrajā vietā ir Wiesulis un sangvn ar albumu “Fianchetto”. Trešie ir Msencis un Grandmasters Neons ar “goda vards cetri”, savukārt viņu jaunākais albums “Godavārd5” ir septītajā vietā. Latviešu albumu tops ir atnesis arī jaunumu - Intara Busuļa albums “Spēlē Savā Burvju Flautā” debitējis devītajā vietā. Jaunajā albumā “Spēlē savā burvju flautā” apkopotas 17 kompozīcijas, kuru autori ir Intars Busulis un Kārlis Lācis. Intars Busulis atzīst, ka albumu raksturo drosmīgi dziesmu stāsti. Līdz ar “Spēlē Savā Burvju Flautā” izdošanu izziņoti arī Busuļa 2024. gada koncerti un arī lielkoncerts 8. martā Arēnā Rīga.

Foto: publicitātes

Jautāts par straumēšanas topu, Intars Busulis saka: "Ir ārkārtīgi liels prieks, ka albums "Spēlē savā burvju flautā" ir iekļuvis šajā topā, jo pie albuma tiešām ir strādājuši daudzi izcili un ārkārtīgi talantīgi mūziķi, tāpēc esmu gandarīts par albuma muzikālo kvalitāti un jauno skanējumu.

Taču reizē arī jūtos pagodināts, jo šī topa pamatsastāvs nemainīgi ir repa mūzikas pārstāvji.

Man ļoti patīk repa mūzikas žanrs, tāpēc izmantojot šo iespēju, varu solīt, ja kādreiz Intara Busuļa un Abonementa orķestra albums topā apsteigs grupu "Singapūras satīns", tad es apsolu, ka apstiprināšu Jāņa Krīvēna (Krivenchy) aicinājumu piedalīties viņa vadītājā sarunu šovā "Pāļa bazars". Nododu šo lēmumu mūzikas klausītāju rokās un ceru, ka mūzikas žanru dažādība topā noturēsies."

Apvienotā singlu topa trijnieks ir nemainīgs: virsotnē joprojām ir Kenja Greisa ar “Strangers”. Otrā klausītākā ir Teitas Makrejas dziesma “greedy”, bet trešajā vietā ir Doja Cat ar “Paint The Town Red”. Singlu topā ir arī trīs jaunumi - kizaru, Big Baby Tape, Aarne dziesma “Haunted House” ir ceturtajā vietā. Toxi$, Big Baby Tape, Aarne dziesma “4 ur girl (feat. Chief Keef)” ir septītā klausītākā. Teilores Sviftas jaunizdotā “Is It Over Now? (Taylor's Version) [From The Vault]” šoreiz ir astotā.

Foto: publicitātes

Kombinētā albumu topa virsotnē ir jaunums Aarne albums “AA LANGUAGE 2”. Otrajā vietā arī jaunums - Teilores Sviftas pārizdotais “1989 (Taylor's Version)”, bet trešie ir “Singapūras Satīns” ar albumu “Super”. Apvienoto albumu topu noslēdz Wiesulis un sangvn ar “Fianchetto”.

Foto: publicitātes

Jau šajā nedēļas nogalē klajā nāks anša un Netīro Cilpu albums “Melnezera grāmata”,

kurā dalību ņēmuši tādi reperi kā Ozols, Skutelis, Eliots, Pionieris, rolands če, xantikvariāts, goča, Ods un vēl daudzi citi. Gaidīsim albuma debiju straumēšanas topā! Tāpat jāatceras, ka tuvojas Ziemassvētku gaidīšanas, būs interesanti pavērot, kā šī sezonālā muzikālā īpatnība ietekmēs topa rezultātus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu