Mārtiņdienā Aizputē ar koncertu un pasākumu pieminēs izcilo mūziķi Mārtiņu Freimani

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Mūziķis, dzejnieks un aktieris Mārtiņš Freimanis
Mūziķis, dzejnieks un aktieris Mārtiņš Freimanis Foto: Evija Trifanova/LETA

Mārtiņdienā, 10.novembrī, Aizputē visu dienu norisināsies tradicionālā Freimaņa Mārtiņdiena, pieminot mūziķi, komponistu, dzejnieku, aktieri un aizputnieku Mārtiņu Freimani, informēja Dienvidkurzemes novada sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Elbere.

Aizputes pilsētas kultūras pasākumu organizatore Inta Rudzīte informē, ka piektdien Aizputi pieskandinās Freimaņa dziesmas.

Aizputes Misiņkalna kapsētā plkst.15 pie Freimaņa piemiņas akmens piemiņas brīdis, bet no plkst.15 līdz 17 Aizputes Skolēnu jaunrades centrā apskatei atvērta Freimaņa piemiņai veltītā istaba. Lūgums apskati pieteikt iepriekš, zvanot uz tālruni 29 781 923. Freimaņa Mārtiņdienu noslēgs grupas "Pēc Tumsas" koncerts.

"Koncertā atskaņosim gan skaņdarbus, sākot no grupas "Tumsa" pirmā albuma līdz Valtera Frīdenberga laikam, kā arī šajā posmā - pēc Tumsas - radītos un ieskaņotos darbus. Būs viss - vecie labie un jaunie labie gabali, kurus šim koncertam izvēlējās katrs grupas dalībnieks," ar koncerta repertuāru iepazīstina grupas dalībnieks Jānis Daugalis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu